Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania

<< < (40/47) > >>

jakubg1:
Są tylko dlatego, że @matek123 nie zezwala na ich usunięcie. Poza tym są ukryte za checkboxem w Starterze.

matek123:

--- Cytat: HeroPie312 w 15 Kwietnia 2024, 14:52:48 ---Tym czasem w paczce nadal jest Voith, Kaczka, EU20. Lekkie niezdecydowanie.

--- Koniec cytatu ---
Nikt Tobie nie broni. Możesz zrobić nowe na podmiankę. :)

szogun:

--- Cytat: HeroPie312 w 15 Kwietnia 2024, 14:52:48 ---Tym czasem w paczce nadal jest Voith, Kaczka, EU20. Lekkie niezdecydowanie.

--- Koniec cytatu ---
Te modele nie są balastem, są jakie są ALE SĄ. Idąc tym tokiem myślenia należy wywalić kabinę z sepsobusa itp. Generalnie, jak się patrzy po YT, zawsze znajdzie się jakiś odklejeniec który akurat tymi trupami się jara. BTW, 6dg też by trzeba skierować pod palnik bo to była pierwsza kabina która robiłem sam od podstaw, i w ogóle to jest szajs straszny.

jakubg1:

--- Cytat: szogun w 15 Kwietnia 2024, 20:10:50 ---BTW, 6dg też by trzeba skierować pod palnik bo to była pierwsza kabina która robiłem sam od podstaw, i w ogóle to jest szajs straszny.

--- Koniec cytatu ---
Jest jakościowa różnica między w miarę przyzwoicie wyglądającą kabiną a sześcianem z wózkami na alphie i soczyście paintowo czerwonymi pantografami.

Spokojutroche:
Hej, nie działa mi Galicja.
Po włączeniu gry, nie mam ruchu i jakby latam z oddali nie widząc pojazdów w niebie.
Karta RTX4050 laptop GPU
Log z gry
https://eu07.pl/userfiles/29843/log.txt

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej