Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Kabina SM31 do pobrania
Mariusz W.:
--- Cytat: "AIR" ---jak ma wyglądać wpis do sceneri bo próbowałem na różne mozliwości ale za każdym razem po uruchomieniu start.exe nie da się prowadzić tego loka
--- Koniec cytatu ---
A zrobiłeś wszystko tak jak pisze w pliku czytaj_to-sm31.txt? Trzeba dokładnie pokopiować wpisy, zwłaszcza teb do dynamic.dat kopiujemy z "Enterami" i wklejamy na końco tego pliku.
AIR:
ok brakowało mi jednego ENTERu. Dzięki, pozdro
ravajas:
a mi tez juz zadziałała. nie chce byc malkontentem, ale rzeczywiście kabina z mojego ulubionego loka sm42 nie pasuje do sm31. szkoda, ze okienko jest przecięte ścianą przedziału maszynowego. No i to, że widac przez maszynownie na wylot. Generalnie jednak stawiam ogrrrrrrrromny plus, bo lubię jeździć spalinówkami
pozdrawia:
Rafał Borowski
Maciek-34120:
U mnie na stronie (w dziale budowy taboru lokomotyw spalinowych) macie zdjęcia i opis kabiny SM42 i SM31 - zachecam. Jeżeli potrzebujecie fotek w lepszej jakości njapiszczie - chętnie prześlę...
A przy okazji zycze Wesołych i Rodzinnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2006 Roku
HAKO2:
mam smyka eu07 16070 i niewiem jak bym sie starał nie moge tej kabini uruchomic co robie zle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej