Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Kabina SM31 do pobrania

<< < (3/4) > >>

Mariusz W.:

--- Cytat: "HAKO2" ---mam smyka eu07 16070 i niewiem jak bym sie starał nie moge tej kabini uruchomic co robie zle
--- Koniec cytatu ---
Porób i pokiopiuj dokładnie to co jest w pliku czytaj_to-sm31.txt, a żadnych problemów nie będzie.

Taka porada na przyszłość: jeśli macie jakiekolwiek problemy z tą kabiną, to piszcie do mnie na GG (opiszczcie dokładnie problem), a postaram się doprowadzić do ładu.

nowy05:
ja mam pytanie bo niechce mi chodzić ale niewiem czemu a robiłem zgodnie z instrukcją

Krzysiek626:

--- Cytat: "nowy05" ---ja mam pytanie bo niechce mi chodzić ale niewiem czemu a robiłem zgodnie z instrukcją
--- Koniec cytatu ---

my też nie wiemy czemu. ktoś miał  w podpisie jak nie działa to zrobiłeś źle, bo jakbyś zrobił dobrze to by działało. ale może coś pomieszałem.
A teraz do sedna- nie napisałeś co nie chodzi.

nowy05:
jak wlanczam symulator to jest ok ale jak się załaduje wyskakuje mi http://img108.imageshack.us/img108/4871/beznazwy28bd.png dje ok wciskam F10 i jeszcze raz ok to wyskakuje mi http://img265.imageshack.us/img265/7155/beznazwy1re.png daje zamknij i ten błąd wyskakuje mi 5x i dalej nic się niedzieje ale niemoge jechać SM31

Krzysiek626:
Trudna sprawa, o ile wykonałeś wszystkie czynności tak jak opisane było w pliku txt, nie powinno być kłopotów. Wygląda na toże nie wszystkie pliki znalazły się tam gdzie potrzeba. Co do F10 manipulując klawiszami Alt + Tab  i zatwierdzając enterem komunikat powinien ustąpić. Komunikat pojawia się po tym jak poprzednią sesję zamknąłeś klawiszem F10 i nie zrestartowałeś komputera. Ponieważ kabina SM31 zrobiona na bazie SM42 nie pasuje do loka (sm42) ja jej nie instalowałem. I jeszcze jedno, dziś jak sądzę namieszałeś w swoim folderze już nieziemsko. Pytałeś już chyba o wszystkie modele i trasy. Problem w tym że naraz bez błędnie trudno jest wszystko wgrać i być może nieopatrznie wywaliłeś jakiś plik potrzebny do uruchomienia sm31.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej