Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
D29-97/98/99/94/117 - Zakopianka
Kapiszon:
--- Cytat: Celuś w 23 Czerwca 2025, 18:33:35 ---No sieć to jest totalnie ostatnia rzecz która może w jakikolwiek sposób blokować prace. Zróbta choć te osieciowane 30km do końca to i się czarodziej albo wiedźma od sieci znajdzie. Część drogowej Zakopianki w RSFie (który, jak już wspomniałam parę postów wyżej ma JAN, nie wiem dlaczego tu lecą jakieś teorie o zaginięciu) leży, tylko trzeba dokończyć i wypoziomować. Założenie było takie, jak wspomina ST44 - od DK28 w Skawcach, aż do Zakopanego miała to być jedna dynamiczna droga, tak aby było na niej życie. Natomiast pozostałe na spokojnie możecie substytować plackami, bądź innymi technikami które w międzyczasie powstały.
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie siec jest ważna dlatego że u realnia pracę mi osobiscie dużo lepiej dekorować jak jest siec
A tu pare ss jak to umnie wygląda obecnie
Odcinek Targ-Chabówka (aktualnie lasek sieniawa)
Kapiszon:
Tu jeszcze dwa zdjęcia z przelęczy sieniawskiej
Screeny staraj się wstawiać jako załącznik, wystarczy zmienić na jpg i ewentualnie przeskalować, żeby zmieścić się w limicie załącznika.
JAN21:
Udekorzcie odcinek pod drutem (i dajcie jakąś łapuwe) to wam machnę sieciuche do Chabówki albo i dalej.
Kapiszon:
No trzeba bylo tak od razu.
Dziewiątka:
Jeśli chodzi o dekoracje od mostu do okolic stacji w Nowym Targu, wygląda to tak:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej