Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
D29-97/98/99/94/117 - Zakopianka
halo1halo:
Dlaczego nie ma sensu ? Drogi można zrobić później. A tak poza tym nie wszystkie budynki są tak bardzo charakterystyczne. Je też można w przyszłości wykonać lub zastąpić, tak jak na Galicji. I kto z nas ma to zrobić, skoro tylko 4 osoby to robią, a główni autorzy zaprzestali prac ?
JAN21:
Nie żeby coś, ale 4 osoby to jest tak o 100% więcej niż liczył bazowy zespół. Galicja to też były dwie osoby. Dopiero później się zebrało więcej ludzi, głównie do dekoracji.
Niech każda osoba z waszej czwórki się w czymś wyspecjalizuje i będzie ekipa jak się patrzy.
katom:
W gwoli ścisłości:
1. Dróg na mapie nie ma w zasadzie wcale. Pisząc o imitacjach, chodziło mi o drogi wyłożone z płyt dostępnych w nodebanku, które sama autorka poleciła mi stosować przy jakiś krótkich, miejskich odcinkach.
Oczywiście jeśli ktoś ma umiejętności w Reinstedzie i chęci, to zrobienie krajowej 47 wyjdzie tylko na plus.
2. Znam osobę, której dobrze idzie modelowanie i niedawno zajmowała się problematycznymi peronami na łukach. Jednak patrząc z drugiej strony robienie dedyków bez zdjęć poglądowych i tekstur też się mija z celem. W każdym razie gdy jakieś specjalne obiekty się pojawią to nie będzie to każdy dworzec co do jednego na trasie. Tego jest zwyczajnie za dużo.
Dziewiątka:
Myślę, że najważniejsza jest w tej chwili sieć. Imitacje dróg to pół biedy, bo zawsze coś jest. Sieć jest w tej chwili jednak ważniejsza. Nie mniej jedno i drugie wymaga osoby, która umie Rainsteda.
Celuś:
No sieć to jest totalnie ostatnia rzecz która może w jakikolwiek sposób blokować prace. Zróbta choć te osieciowane 30km do końca to i się czarodziej albo wiedźma od sieci znajdzie. Część drogowej Zakopianki w RSFie (który, jak już wspomniałam parę postów wyżej ma JAN, nie wiem dlaczego tu lecą jakieś teorie o zaginięciu) leży, tylko trzeba dokończyć i wypoziomować. Założenie było takie, jak wspomina ST44 - od DK28 w Skawcach, aż do Zakopanego miała to być jedna dynamiczna droga, tak aby było na niej życie. Natomiast pozostałe na spokojnie możecie substytować plackami, bądź innymi technikami które w międzyczasie powstały.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej