Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
ET21
szyszka:
Rozmawiałem z Sawim i potrzebny będzie nam @zielu do sfocenia et21 stacjonującej w PaFaWagu we Wrocku.
Wstępna zgoda na mierzenie i focenie jest. Pudło i dach. Alstom udostępni , też w miarę możliwości, nam też wstęp do środka loka. @zielu prośba o kontakt na fb. Muszę zgrać termin z Alstomem i @Sawim.
edit//: ja robię rysunki, mierzymy z @sawim, Ty będziesz robił foty - zwłaszcza tego czego brakuje @sawiemu i @fuji8.
Joachimowicz:
xd stary wrócił z mlekiem. Jak tam te wszystkie projekty co to miały wyjść do końca 2k23, a wraca jak bumerang tylko temat, że coś robicie, że potrzeba materiałów, że będzie quality content?
Sawi:
Nie wiem czy to było do mnie czy nie, ale ja nikomu nic nie obiecałem a co do tego czy jest coś robione to nie wiem, bo obecnie od września ubiegłego roku nie mam dojścia do kompa. Jednak jeśli chodzi o ten projekt moja ostatnia wersja pliku blend została jeszcze przed moim zniknięciem przekazana i mam nadzieję że chłopaki go ukończą niebawem.
fuji8:
--- Cytat: szyszka w 24 Lutego 2024, 12:53:31 ---Rozmawiałem z Sawim i potrzebny będzie nam @zielu do sfocenia et21 stacjonującej w PaFaWagu we Wrocku.
Wstępna zgoda na mierzenie i focenie jest. Pudło i dach. Alstom udostępni , też w miarę możliwości, nam też wstęp do środka loka. @zielu prośba o kontakt na fb. Muszę zgrać termin z Alstomem i @Sawim.
edit//: ja robię rysunki, mierzymy z @sawim, Ty będziesz robił foty - zwłaszcza tego czego brakuje @sawiemu i @fuji8.
--- Koniec cytatu ---
? Ja sie od tego odcinam, model jest wykonywany przez 3 osoby i nie było mowy żeby ktoś inny, spoza tej grupy, brał w tym udziału.
Sawi:
Wiem wiem Szymek znam twoje stanowisko w tej sprawie i temat wtedy obgadałem z Sebą ponownie w ten sam dzień lub parę dni później. Seba ogólnie to dobry chłop tylko nie raz jest w gorącej wodzie kąpany i na pewne sprawy trzeba brać poprawkę. Ty @szogun jak nie masz nic ciekawego do dodania w tym temacie to najlepiej nic nie pisz i idź zaśmiecać gdzie indziej. Tak z ciekawości na jakim teraz etapie jesteście w tym projekcie? Pzdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej