Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
EP08_015:
W scenariuszu ROM nie bylo slychac sygnalow odjazdu od kierpocia ani gwizdkow ani nic. Scenariusz przejezdny.
SpawaczTIG141:
Nie słychać, gdyż dopiero będą zaimplementowane na scenariusz ROM.
Kogut:
Już jest zaimplementowany, niedawno Maciej wrzucił na repo scenerii sygnał odjazdu od kierpocia dla tego scenariusza.
--- Cytat: SpawaczTIG141 w 07 Lutego 2022, 10:24:03 ---Apel!
Dzień doby, poszukujemy osoby która potrafiłaby odpowiednio obrobić zapowiedzi stacyjne dla dwóch nowych scenariuszy. Niezbędne pliki (nagrane przeze mnie zapowiedzi oraz gong) znajdują się w załączniku do tej wiadomości.
Pozdrawiam
Edit: Wszystkie osoby które pobrały plik przed godziną edycji - 10.37 proszone są o ponowne pobranie !
Edit2: Sprawę zapowiedzi na nowe scenariusze uważam za zamkniętą. Dziękujemy panu @panmrherobrine za wykonanie przepięknej obróbki nagrań.
--- Koniec cytatu ---
Transkrypcje do powyższych nagrań (zrobione przeze mnie, wersje -pl i -en) i same zapowiedzi wrzuciłem w rev. 258. Również uważam, że koledze panmrherobrine wyszło to bardzo dobrze. Pozostało zaimplementować je w misjach. ;)
SilenS:
Obecnie przejechałem każdy scenariusz- różne wariacje składów, pory dnia - przejezdne bez problemów (ostatnia rewizja paczki).
Pytanie off, nie ma w planach stworzenia scenariusza na Wrzosach\L053 jakiegoś IC Wolica-Sandomierz i tak samo Regio? Coś dłuższego na dobry wieczór z kawą takie coś jak znalazł, a same Wrzosy to solidny powierz świeżości w symulatorze.
SpawaczTIG141:
Plany są, tyle że na razie trzeba skupić się na ostatecznych kilku rzeczach i wypchać do paczki. Chyba nie chcecie już dłużej czekać ?
Ps. W paczce znajdziecie miłą niespodziankę scenariuszową, co pewnie sprytniejsi już podpatrzyli :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej