Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
MaciejM:
Najprościej będzie zamienić w starterze brakujący tabor (oznaczony jako ???) na jakikolwiek inny dostępny w paczce. Wgranie plików starszych może narobić sporo błędów, bo zmian było mnóstwo.
KolejowyZiomekzMałopolski:
Witam, mam problem z Wrzosami ponieważ na końcu Scenerii nagle nie ma torów a na linii L053 nie ma totalnie nic. Jeśli by ktoś dał radę to prosił bym bardzo o pomoc.
Pozdrawiam Adrian K
Kuba_PL:
Pobrałeś paczke wsporczą z pierwszego postu?
Wielorybhihi15:
Scenariusz IC8310 przejechany bez większych problemów, mimo że raz na jakiś czas samobójca się trafi.
mac310:
--- Cytat: MaciejM w 23 Stycznia 2022, 21:19:30 ---Słuchajcie, kod eventów spadku zasilania to parę linijek, mogę teraz zrobić prawdopodobieństwo 0%, a później jak poprawione zostanie zachowanie AI to można prawdopodobieństwo zwiększyć do 1-3%. To w mojej ocenie będzie najlepsze rozwiązanie.
--- Koniec cytatu ---
Generalnie spadki napięcia nie są problemem jeśli nie uniemożliwiają kontynuowania jazdy. Raz miałem sytuację zaraz na starcie wrzosy_ic8310, które mocno eksploatuję, że spadek napięcia był jeszcze przed ruszeniem z Wolicy, a jak już napięcie wróciło to semafor wygasł i nie można było wyjechać na szlak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej