Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
mati222:
AI przy braku napięcia zupełnie sobie nie radzi i nie jest to problem z działaniem scenerii, co pokazał przykład Drawinowa od nowa od @Transkeia (AI potrafi m. in. wykoleić skład, jak i zderzyć się z innym składem - przykłady w wiadomości z 09 Maja 2021, 23:33:28 str. 5 wątku Drawinowo od nowa). W zasadzie brak napięcia powodował w każdym przypadku zablokowanie scenerii.
MaciejM:
Słuchajcie, kod eventów spadku zasilania to parę linijek, mogę teraz zrobić prawdopodobieństwo 0%, a później jak poprawione zostanie zachowanie AI to można prawdopodobieństwo zwiększyć do 1-3%. To w mojej ocenie będzie najlepsze rozwiązanie.
jakisrandomowynoob:
TLK 43150 przejechane bez problemów utrudniających/uniemożliwiających przejechanie. Za to za Nowosielcami słupy na zakręcie obrysowały mi wagony, a w Mostkach jeden sygnał/wskaźnik ma różową tabliczkę
MaciejM:
Tabliczka to problem u Ciebie w paczce. Na repo tekstura jest i wyświetla się prawidłowo. Słup spróbuję poprawić, łuk za Mostkami w stronę Arkadii mi nie wyszedł szczególnie ładnie :/
czarny1992:
34800 przystanek Pole - po zatrzymaniu brak reakcji na otwieranie drzwi i wymianę pasażerską, dopiero po ruszeniu kawałek Kierownik podaje sygnał odjazdu (nawet jadąc bez ponownego zatrzymania). Zatrzymywałem się raz bliżej przejazdu (dla wygody pasażerów :P ), innym razem bliżej wskaźnika W4 i za każdym razem to samo. Cała reszta bez zarzutów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej