Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wrzosy - otwarte testy

<< < (6/79) > >>

Piotr93:
Wolica zach z lewej strony na ekranach akustycznych rosną po środku choinki. Na stacji Nurzec, wjazd na peron ma moim zdaniem zbyt wysoki uskok, z przypadku osób z wózkiem będzie kłopot wejść.

PARKA:
Misja IC 8310. Pomimo podania w Wolicy sygnału S10a, pomocnik po wjeździe na rozjazdy pokazuje prędkość maksymalną 40 km/h.
To samo misja TLK 43150.

Kogut:
Scenariusz "wrzosy_ks34800" w pełni przejezdny, ale mam kilka uwag co do całej scenerii:
a) moim zdaniem pusta linijka na początku opisu scenerii jest zbędna, zmodyfikowałem pod tym kątem pliki scn: https://eu07.pl/userfiles/27520/priv-poprawka_scn_wrzosy.7z (screen propozycja_scn_1 pokazuje stan przed poprawką, propozycja scn_2 stan po poprawce); +++ Poprawione | @MaciejM
b) w rozkładzie jazdy pociągu 34800 "seria lokomotywy" to 36WE, podczas gdy w scenariuszu baltyk_skm1 jest to 36WEa, moim zdaniem 36WEa jest poprawne. +++ Poprawione | @MaciejM

Ahmedo:
Scenariusz na intermodalu TDE330120 przejechany bez przeszkód.
Z mojej strony jedyna ingerencja to zmiana maszyny na ET22-1036.

Moje uwagi:
- Zbyt krótka droga hamowania od wskaźnika W8 do mostu przed miejscowością Nurzec. (60 km/h)
- Zbyt krótka droga hamowania od wskaźnika W8 do uszkodzonego torowiska przed Hipolit podst. (20 km/h)
- Samochody lubią przejeżdżać przez skład po minięciu lokomotywą przejazdu (zauważyłem 3 takie przypadki) oraz raz zdarzył mi się przejazd autobusu przez przejazd i opuszczone rogatki przed lokomotywą.
- Otwarty przejazd na wjeździe do Dębicy Towarowej. +++ Poprawione | @MaciejM
- Łysa sieć trakcyjna (brak wskaźników, bezprądowej itp. ale już ktoś o tym wspominał)

Ogólnie na chwilę obecną jestem naprawdę pod wrażeniem. Nawet na moim poczciwym laptopie o dziwo FPS był stabilny i jechało się nadzwyczaj przyjemnie.
Świetna robota!

Antoni550:
Mam ten sam problem z wczytaniem poza pojazdem i brakiem torowiska. Niestety nie umiem pobrać plików. Jak to się dokładnie robi? Po jednym się pobiera?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej