Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
Piotr93:
Do póki autor nie wrzuci, wrzucam rev. 130 + dodałem zapowiedzi informacji pasażerskiej @Turbokibla
https://eu07.pl/userfiles/23090/rev_130.zip
Antoni550:
instalacja brakujących plików, spowodowała zniknięcie sieci trakcyjnej na scenariuszach l053 poranek, południe, wieczór i noc. Wie ktoś jak to naprawić?
Edit: tylko na noc i poranek.
SpawaczTIG141:
Podaj specyfikację komputera @KKMINT
Z racji bardzo dużej ilości elementów otoczenia, oraz jakości ich wykonania, sceneria wymaga odpowiedniej ilości pamięci operacyjnej oraz dobrego GPU.
Minimalnie zalecam 8 GB RAMu. Karty graficzne typu GT 610 czy 710 absolutnie się nie nadają.
Turbokibel:
--- Cytat: KKMINT w 16 Września 2021, 16:02:57 ---Mam takie pytanie- czy Wrzosy są bardzo wymagające jeśli chodzi o komputer? Ponieważ mi strasznie długo się ładują, od 1 do 3 minut...
--- Koniec cytatu ---
To jest według Ciebie długo? To jest normalny czas ładowania scenerii na paczce e3d/dds, na paczce repo czyli t3d/tga taka sceneria potrafi się ładować z 25-40 minut.
barman_2000:
Te nowe kwestie zapowiedzi dla Wrzosów są trochę zbyt ciche w stosunku do pozostałych. Bardzo dobrze słychać kwestie "następna stacja" a potem już dużo ciszej nazwę stacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej