Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Nasza Maszyna vs. symulator DB
Mariusz1970:
Każdy z nas w tym i Ty może się jakoś przyłożyć/dołożyć, nie ma problemu jeśli chodzi o MaSzynę. To często żmudna, nudna praca, dużo roboczogodzin pracy i to za darmo, no może za kilka ciepłych słów i to niekoniecznie.
Dżyszla:
Kiedyś muszę się wziąć w ogóle za przepisanie STV i HTV pod nowszy kompilator, żeby w ogóle było użyteczne. A i z perspektywy ponad 10 lat ten kod wygląda strasznie (choć wtedy miałem już ponad 10 doświadczenia). Ale - z przykrością muszę stwierdzić - praca zawodowo strasznie mnie wypaliła i nie mam kompletnie już zapału do pisania poza pracą tak, jak dawniej to robiłem.
Pytanie tylko - czy ktoś jeszcze korzysta z tych narzędzi? :)
Stele:
HTV działa. Binarka się odpala na win10, jest w paczce, przeżył dodanie większej ilości parametrów do dat. Jakubg1 coś kombinował niedawno z analogicznym programem ale z wizualizacją wzorowaną na współczesnym sofcie do odczytu danych rejestratora.
STV to odpalałem dawno temu i w sumie nie pamiętam po co. Rainsted jest dużo lepszy jako narzędzie diagnostyczne do prac przy mapie/scenariuszu, choć nie ma overlayów właściwości torów.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej