Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo od nowa

<< < (119/120) > >>

mati222:
Sprawdziłem na ostatniej paczce drawinowa_od_rana w wersji lite i u mnie wszystko działa (także po podmnianie składu na AKM-kę). W przypadku, gdy długo stoimy pod S1 na Drawinowie warto podlecieć i sprawdzić, czy coś się nie zablokowało na na SBL-ce. Najczęściej blokada SBL-ki na drawinowie_od_rana wynika z problemów AI z prowadzonym składem. W takim wypadku nie dostaniemy zezwolenia na dalszą jazdę, bez zwolnienia następnego odstępu przez skład AI.

Wprawdzie w ostatniej paczce 23.04 exe nie uległo zmianie, ale przy okazji sprawdzania zauważyłem, że na dodanej do paczki AKM-ce test radiostop (kanał 10 i kombinacja ctrl+shift+R) nie powoduje spadku ciśnienia w przewodzie głównym. Dopiero po ruszeniu składem, tak wykonany test radiostop, powoduje spadek ciśnienia w przewodzie głównym i zatrzymanie naszego składu.

Mackownik:
Jakie jest rozwiązanie problemu w drawinowo od rana misja pierwsza EP09-028. Problem polega na tym że traxx blokuje reszte pociągów. Próbowałem wejść do niego i pojechać nim dalej ale stoi przed rozjazdem i na chwilę wykakiwał komunikat że znajduje się przed nim przeszkoda pociąg 0.0 km i przez to wszystko reszte pociągów blokuje.

Jaros:
Jak ktoś lubi lużne gadki na radiu to proszę. I jeszce wersja na wieczór

ElKibello:
Gdzie to wypakować?

Jaros:
scenery/drawinowo_ os

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej