Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo od nowa

<< < (118/120) > >>

gregory.novy:
Witam mam wielką prośbę o pomoc. Przed reinstalacją symulatora przez chwilę w scenerii Drawinowo od rana miałem tą przyjemność grać w bardzo fajnie zmienionym otoczeniu jak również z dużym ruchem samochodów w samych Włodowicach pobrałem jakiś folder i go wypakowałem teraz nie wiem który to był folder aby powrócić do tego otoczenia i ruchu samochodów, a było to naprawdę bardzo fajne. Byłbym wdzięczny o pomoc i jakąś wskazówkę który to był plik.

DavyCrk:
Dzień dobry!

W związku z wyjściem wydania 23.04 i brakiem niektórych wagonów, udostępniam plik .scn drawinowa od rana z podmienionymi, brakującymi składami.
Plik został sprawdzony i nie powinien sprawiać żadnych problemów ;)

mati222:
W zał. archiwum zawierające paczkę drawinowo_od_rana dostosowaną do paczki maszyny 23.04.

https://eu07.pl/userfiles/28282/nowedrawinowo_od_ranan.7z

Ważne:   Dla tych co pobrali także paczkę z wątku drawinowo_do_końca: to po nadpisaniu plików z dołączonego do tej wiadomości archiwum, do prawidłowego działania scenariuszy drawinowo_od_rana, należy dodatkowo pobrać i nadpisać plik z poprawką @Transkeia dołączoną do wiadomości na str. 18 tego wątku:
Cytat: Transkei w 17 Czerwca 2022, 22:04:27
.

Kamil14:
Po uruchomieniu scenerii po 1-2 minutach wyrzuca do pulpitu bez żadnego komunikatu. Również w wersji lite.

errors w załaczniku.

Springbrat:
Witam,
pobrałem w takiej kolejności: drawinowo do końca, drawinowo od rana i poprawkę. Wybrałem potem misję na elfie KM zaczynającą się we Włodowicach Zachodnich (ROJ71804) i podmieniłem go na EN57AKM-1607. Pomimo tego że udało się ruszyć, to potem było S1 na wyjeździe ze stacji i nie dało się jechać :(.
W załączniku log.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej