Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo od nowa

<< < (44/120) > >>

EP08_015:
No bo bylo kiedys tak ze bodajze dopiero za trzecim wywaleniem trzeba bylo zaczekac kilka minut ale i wtedy powracalo.

Hubertnator23:

--- Cytat: MasterYoda w 03 Czerwca 2021, 21:08:24 ---Mi się kojarzy, że w wątku chyba o Kaliskiej było, że wywalenie podstacji zabija symulacje.

--- Koniec cytatu ---

Na Kaliskiej jest problem że jak podstacja pds5 przekroczy 6500A, to wywali pół mapy, ponieważ nie jest posekcjonowana. Ewentualnie się poddaje, ale to chyba bo kilkudziesiętnym wzanawianiu.

MasterYoda:
Ja o tej kaliskiej wspomniałem tyle o ile pamiętając, że był motyw wywalania podstacji bez wchodzenia w szczegóły. Odnośnie Drawinowa i braku wstania podstacji jak wyżej mówiłem niech się exeszpece ustosunkują.

--- Cytat: mati22 ---Tak, tym razem AI nie dostała wjazdu i musiała zatrzymać się pod sem. na S1. Obserwowałem AI jak próbuje ruszyć i zaczyna się staczać (zrzut ekranu zrobiłem jak już stoczyła się spory kawałek od sem.).

--- Koniec cytatu ---
Ja raz tylko miałem sytuację, że nie otrzymałem wjazdu wcześniej. I wtedy sytuacja była identyczna.

EP08_015:
No coz w kazdym razie scenariusza na traxie z kontenerami nie ukonczylem z powodu wywalenia napiecia i brakiem jego powrotu.

tmj:

--- Cytat: mati222 w 03 Czerwca 2021, 21:07:50 ---Niestety nie zrobię dzisiaj zrzutu ekranu z podjazdu pod Stawiska na ostatniej wersji exe, bo AI z ET42 nie dała rady ruszyć spod sem. wjazdowego do Włod. Zach. i stoczyła się do Włod Tow. 
Także 100 ton, chyba robi różnicę, bo na filmie wrzuconym przez youBy AI dała rady ruszyć.

--- Koniec cytatu ---
Wrzuc ktos tutaj ten sklad ktory nie dal rady podjechac, szukac akurat jednego postu gdzie byl zamieszczony w 8+ stronicowym watku i jeszcze miec nadzieje ze to akurat ten a nie inny, jest malo wygodnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej