Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Krzyżowa2 - zalesianie oraz zabudowanie scenerii
MP5:
Blokowiska fajnie wyglądają. Czy będzie zmieniane coś w układzie torów? Kilka bocznic i jakieś zakłady przemysłowe by zrobiły klimat...
pinokio:
Brakuje trawy przy torach.
Rozi:
--- Cytat: MP5 w 14 Listopada 2020, 17:22:11 ---Czy będzie zmieniane coś w układzie torów? Kilka bocznic i jakieś zakłady przemysłowe by zrobiły klimat...
--- Koniec cytatu ---
Ja tylko otoczeniem się zajmuję.
--- Cytat: pinokio w 14 Listopada 2020, 20:14:59 ---Brakuje trawy przy torach.
--- Koniec cytatu ---
Trawa jest, nawet dużo, tylko taka tekstura jest zmywająca się z podłożem.
Rozi:
--- Cytat: koszowy w 14 Listopada 2020, 15:40:14 ---Ale co ja bym zmienił? Na pewno pozbył się nrd-owców/akademików pamiętających wasyla i zamienił je na inne. Nie podoba mi się trochę ułożenie różnych pomieszczeń po lewej (screen krzyzowa_2). Wiem, że to symek kolejowy, ale ja akurat zwracam uwagę na szczegóły tj. ustawienie i użycie obiektów.
--- Koniec cytatu ---
Przyjacielu uwagę wziąłem sobie głęboko do serca i zacząłem produkcję wysokich jakościowo (tekstury) budynków. Poniżej przedstawiam kilka z tych które powstały w ostatnich dwóch godzinach.
EDIT2. Nowe budynki zastąpiły te "z czasów Wasyla". Idę na miasto popstrykać zdjęcia kamienic i pojadę na wioskę zrobić zdjęcia domów jednorodzinnych, bo teraz jest bieda.
koszowy:
Wybacz, że czepiam się drobnych szczegółów, których np. zwyczajny mechanik siódemki nie powinien widzieć. Po za tym doceniam za nowe obiekty. Gdybyś na przyszłość potrzebował czegoś z kategorii np. bloki gierkowskie to mogę coś dofocić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej