Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Sceneria SDR
AIR:
--- Cytat: M79r w 01 Listopada 2020, 22:08:01 ---Pamiętam jeszcze jakąś trasę górską 1 i 2 torową (pośpiech na niej jeździł) Nazwy nie pamiętam.
--- Koniec cytatu ---
Linia 139 - ta trasa miała super układ torowy, zgodny z rzeczywistością, sporo pod górę się ciągnęła. Jeśli ktoś chce starocie przywracać to L139 byla by na pewno warta tego. Wielka szkoda że gdzieś przepadła... ☹️
Tomnord15:
Nie przepadła. Jest na stronie@Ra. Jeszcze niedawno ja rozwijał. Na stronie jest wersja z 13 lutego tego roku.
http://rainsted.com/warsztat/MaSzyna_20.01/
MP5:
Dzięki - rzuciłem okiem i robi nawet w takiej formie niesamowite wrażenie. Mam nadzieje że kiedyś będzie dostępna w pełni ukończona.
mareczek:
A ja tak tylko dopowiem swoje - mam taką chrapkę na zrobienie trasy, od 2 lat leży w głowie, układy stacyjne, bocznic itp., ale po prostu... Jak chce ruszyć to rozkładam ręce. Żeby był jeszcze rozsądny edytor gdzie można ukształtować teren i położyć na nim tory (z nachyleniami). Zrobiłem w OMSI Projekt Szczecin, 2 lata siedzenia w edytorze, ale jak ma się narzędzie i zapał to się leci.
M79r:
Chrapkę tez mam, nawet projekt w głowie. Jednak nie do końca wiem jak się za to zabrać, gdyż nie mam jeszcze takich zdolności jak koledzy, którzy zrobili fajne trasy. Wiadomo maniane odwalić to nie w Maszynie. Tu trzeba mieć odpowiednią wiedze co i jak, której nie posiadam.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej