Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Próbka traski do ściągnięcia :)
PEKAP:
W paczce brakuje dźwięków od EP09. Jak wprowadziłem zmiany do pliku .mmd to trasa ruszyła.
Krzysiek626:
1. Pierwsza trasa którą nie poterafię uruchomić. (abnormal)
2. Czy ktoś potrafi rozpakować wszystkie trasy do jednego folderu EU07?
Oczywiście tak żeby wszystkie działały.
3. Czy taki folder to byłaby paczka całościowa?
4. Teraz wiadomo dlaczego nie ma takiej paczki.
Mati_An:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---1. Pierwsza trasa którą nie poterafię uruchomić. (abnormal)
--- Koniec cytatu ---
Problem tkwi w pliku w4.inc. Należy w nim znaleźć taki wpis:
--- Kod: ---event (p1)_stopinfo putvalues 0.0 none (p2) (p3) (p4) PassengerStopPoint:(p1) (p6) 1 endevent
--- Koniec kodu ---
i go usunąć. U mnie to pomogło.
Co do tej EPoki to podobno ten model miał wyjść dopiero w SPT. Po starych screenach sądzę że to jest kabina @Speeda.
Jeszcze pytanie co do trasy - gdzie można jechać 160 km/h? Ani w27, ani SBL 4-stawnej nie widziałem, a zakręty wydają mi się nieco za ostre.
wojtazz:
--- Cytat: "Mati_An" ---
Jeszcze pytanie co do trasy - gdzie można jechać 160 km/h? Ani w27, ani SBL 4-stawnej nie widziałem, a zakręty wydają mi się nieco za ostre.
--- Koniec cytatu ---
No nie ma wskaźników, ale skoro taka misja jest to pewno w zamyśle autora tyle jechać można :D Ja jechałem dużo szybciej i dopiero gdzieś daleko na ciaśniejszym łuku się wykoleiłem :)
Dodano po 1 minutach:
--- Cytat: "youBy" ---a EP09 dołączona do paczki jest z zewnątrz lepsza, jakaś taka realistyczniejsza
--- Koniec cytatu ---
Od czego lepsza? :> No i te patyki połówkowe :D
Mati_An:
--- Cytat: "wojtazz" ---No nie ma wskaźników, ale skoro taka misja jest to pewno w zamyśle autora tyle jechać można :D Ja jechałem dużo szybciej i dopiero gdzieś daleko na ciaśniejszym łuku się wykoleiłem :) .
--- Koniec cytatu ---
Zasugerowałem się moją ostatnią trasą, jak dałem 70 km/h na łuku o promieniu 250m to od razu podniosły się głosy, że po takim łuku można jechać max. 30 km/h. Chodzi mi głównie o realizm.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej