Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Próbka traski do ściągnięcia :)

<< < (15/25) > >>

uetam:

--- Cytat: "youBy" ---moim zdaniem powinno byc 303E-m a nie n, bo tak jest zrobione, natomiast o 303E-n nie slyszalem pewnie literowka. EN52 - mialo byc EN57, wiem, bo wpisalem kiedys w "6 w 1" tekstury do EN51 zamiast do 57. Z reszta potem bylo napisane o kibelku czyli serii "piecdziesiatej siodmej"
--- Koniec cytatu ---

A siodemki z halogenami i wiadrami to pan nie widzial?
303E-m halogeny w kwadratach.
303E-n halogeny w wiaderkach
303E same wiaderka bez halogenow ;]

dehu:
Zbych ma racji, coraz więcej tras wychodzi z taborem który należy sobie samemu ściągnąć.. Wczoraj Nadodrzanke uruchamiałem 1 godzine bo co chwila musialem wpisy zmieniac, a ze sie symek 15 minut ladowal to troche mi zeszlo :)

zbych:
W moim poscie oczywiscie chodzi o EN-57 ,nie zauwazyłem błedu!!!
 Ale nie o to chodzi w dalszej czesci postu..
W trasce jest EP07-385 z plikiem własnie 303E-n niech mi ktos powie gdzie na forum czy w downl. jest taka lokomotywa z takim plikiem ??? nie ma!!!
Jezeli autor udostępnia traske z takim taborem to powinien udostepnic tez te pliki?z EP07-385... a dalej w postach mozna przeczytac ze to nowy tabor i to zastrzezony.."dla kogo"!!???
... no to co sie robi na forum w Symku..PRYWATA-czy co???
A moderatorzy ???
Bądzcie konsekwentni ktos nie chce udostepnic jego sprawa ale w takim razie od poczatku do końca nie udostepniac , bo robi sie zamieszanie i podział na elite i reszte chołoty!!!
Pozdrawiam i zyczę wszystkim więcej Zyczliwosci!! DO MIŁEGO!

EU7-004:
Trasa powaliła mnie na nogi !!
Chociaż miałem kłopoty z otpaleniem traski , przez to , że nie posiadam najnowszych wagonów. Musiałem zmieniać wpisy i potwierdzac eventy. Ale opłacało się!

adamst:

--- Cytat: "zbych" ---W moim poscie oczywiscie chodzi o EN-57 ,nie zauwazyłem błedu!!!
 Ale nie o to chodzi w dalszej czesci postu..
W trasce jest EP07-385 z plikiem własnie 303E-n niech mi ktos powie gdzie na forum czy w downl. jest taka lokomotywa z takim plikiem ??? nie ma!!!
Jezeli autor udostępnia traske z takim taborem to powinien udostepnic tez te pliki?z EP07-385... a dalej w postach mozna przeczytac ze to nowy tabor i to zastrzezony.."dla kogo"!!???
... no to co sie robi na forum w Symku..PRYWATA-czy co???
A moderatorzy ???
Bądzcie konsekwentni ktos nie chce udostepnic jego sprawa ale w takim razie od poczatku do końca nie udostepniac , bo robi sie zamieszanie i podział na elite i reszte chołoty!!!
Pozdrawiam i zyczę wszystkim więcej Zyczliwosci!! DO MIŁEGO!
--- Koniec cytatu ---

Jeżeli uważnie czytałeś ten topic to zapewne zauważyłeś, że autor trasy prawie nie ma dostępu do netu. Nowy tabor jest dostępny dla betatesterów (do których się niestety nie zaliczam ;-) ), z tego co widzę autor otrzymał go po prostu od kogoś kto ma do tego dostęp, i jak sam napisał - "nie wiem co z tego taboru jest w download a co nie". Także myślę, że nie ma co obwiniać autora. A nowa wersja EU07 i tak nie będzie poprawnie działałać ze starymi wersjami programu, dlatego ukaże się wraz z nową wersją w legendarnej ;-) paczce całościowej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej