Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Próbka traski do ściągnięcia :)

<< < (2/25) > >>

EU07-483:
W plikach slawkow01 i slawkow02 są błędy we wpisach zamiast STB jest STS, recznie to pozmieniałem ale wywal błędy o eventach. A teraz ide pojeździc :)

uetam:

--- Cytat: "wojtazz" ---Witam!
  To chyba moj pierwszy post na tym Forum o ile sie nie myle, chociaz zarejestrowany juz troche czasu jestem :) A wiec wszystkich witam a przechodzac do meritum sprawy - moj kolega Slawek "Sakorius" Wieczorek tworzy trase,)
--- Koniec cytatu ---

Szkoda, ze juz nie kontynuuje nadodrzanki :(

EU07-483:
Układ torowy jest naprawde za**bisty! Szkoda ze teren nie jest zbyt bogaty (a własciwie w niektórych miejscach nie ma go wcale ;) ) Ale i tak jedzie sie przyjemnie. Gratuluje !

Ps. wydaje mi sie ze wskaźniki o ograniczeniu prędkości są troche za blisko poczatku ograniczenia

EDIT:
Na tej stacji zaraz po ograniczeniu na przejeździe wjazd odbywa sie na S10 a na wyjazdowym S1 - zamiast S10 powinien być sygnał S13

wojtazz:

--- Cytat: "Mateu" ---
  To chyba moj pierwszy post na tym Forum o ile sie nie myle, chociaz zarejestrowany juz troche czasu jestem :) A wiec wszystkich witam a przechodzac do meritum sprawy - moj kolega Slawek "Sakorius" Wieczorek tworzy trase,)
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Uznal, ze zrobil tam zbyt duzo bledow aby kontynuowac to jako trase realistyczna... :) Obecny projekt to oczywiscie tarsa fikcyjna :)

uetam:

--- Cytat: "wojtazz" ---
--- Cytat: "Mateu" ---
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Uznal, ze zrobil tam zbyt duzo bledow aby kontynuowac to jako trase realistyczna... :) Obecny projekt to oczywiscie tarsa fikcyjna :)
--- Koniec cytatu ---

Ale bylo to tak realistyczne, ze poznawalem te miejsca ;]
Ale ukladzik torowy to rzeczywiscie cos pieknego... Ten podg w szczegolnosci... Powodzenia zycze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej