Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Próbka traski do ściągnięcia :)

<< < (6/25) > >>

OlO_EU:
dalem se spokoj wykomentowalem tone incow i odpala sie prawie do konca - na koncu wywala juz sam nie wie mczemu autor widac mial duzo paczek swoich czesc swoich tekstur i dlatego to tak wyglada :/

Eryś:
No ja też dałem sobie spokój.

EU07-483:
No to po kolei:
1. Z katalogu model/tr przekopiowujesz gdzies pliki stb1.t3d, STB1-kotwa-.t3d, STB1-kotwa-napr14.t3d
2. Zmieniasz litery STB na STS we wszystkich plikach.
3. Przenosisz zmienione pliki do katalogu models/tr
I powinno odpalić. Trzeba też pozmieniac w pliku scn wpisy bo niektóre są do wagonów które nigdy oficjalnie sie nie pojawiły.

guest1206:

--- Cytat: "Eryś" ---A czy mozna wiedziec, które dokłądnie wpisy zmienic, bo jak zmienie wszystkie sts na stb to u mnie nadal wyskakuje
"Abnormal program termination"
Log mój kończy sie tak jak pisał Tomi.
--- Koniec cytatu ---

Ja oprócz zmiany STS na STB wykasowałem wskaźniki W4, czyli na początku każdego wiersza zaczynającego sie od:

--- Kod: ---include;w4.inc;
--- Koniec kodu ---

dodałem //. Wtedy trasa się uruchomiła.

zbych:
Witam!!
Probowałem odpalic traske z pozmienianymi juz plikami J/W niestety komunikat jak u kolegów...

"Abnormal program termination". z wpisem w LOG identycznym jak wyzej:
Loading - texture: textures\pm/domek8.bmp
OK
Loading - texture: textures\pm/poddasze.bmp
OK
 Nie wiem jak koledzy odpalili tę traske, prosze zdradzcie tajemnice???
PODSUMOWOJAC;
Jezeli juz ktos zdecydował sie rzucic na forum tę traske bardzo "egzotycznie " napisaną dotyczy to równia taboru? a kilku kolegą udało sie jak  wynika z powyzszych postów ją odpalic to wypadało by podzielić się wiedzą o błędach z resztą!!!....

Co do drugiej Nadodrzanki"" to po zmianie taboru odpaliła bez problemu,az szkoda ze prace przerwano bo na tym co jest b. fajnie sie jezdzi!
Pozdrawiam ..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej