Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Próbka traski do ściągnięcia :)

<< < (4/25) > >>

Mariusz W.:

--- Cytat: "wojtazz" ---
--- Cytat: "oko" ---Ładna trasa,ale tekstury siódemek  mi nie chodzą niewiem czemu.
--- Koniec cytatu ---

Pisalem, ze nie wiem czy tekstura EP07-385 jest w standardowej paczce i zeby sobie ja sciaganc jak cos :) Autor czesto uzywa tej tesktury bo byl to kiedys planowy lok naszego znajomego mechanika :))
--- Koniec cytatu ---
Te tekstury są na nowy model, a on nie jest publicznie dostępny (a szkoda).

mareczek:

--- Cytat: "Mariusz W." ---A jaki fragment robił?
--- Koniec cytatu ---

Poczatek był w Szczecinie Dąbiu, potem łącznikiem Dąbie - Podjuchy (428) i od Podjuch nadodrzanka do Dolnej Odry. Potem jeszcze zaczelo powstawać SPC (na wysokosci posterunku SPA), ale projekt upadl :/

Mariusz W.:

--- Cytat: "mareczek" ---
--- Koniec cytatu ---

Poczatek był w Szczecinie Dąbiu, potem łącznikiem Dąbie - Podjuchy (428) i od Podjuch nadodrzanka do Dolnej Odry. Potem jeszcze zaczelo powstawać SPC (na wysokosci posterunku SPA), ale projekt upadl :/
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, że projekt upadł, bo zapowiadało się bardzo interesująco! Mój znajomy maszynista to potwierdził, że układ torowy był realny.

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Cytat: "Mariusz W." ---Szkoda, że projekt upadł, bo zapowiadało się bardzo interesująco! Mój znajomy maszynista to potwierdził, że układ torowy był realny.
--- Koniec cytatu ---

Ja pofruwałem sobie po trasce i poprostu sąsiad piętro niżej dostał moją szczęką ;) To co jest już robi niesamowite wrażenie a co dopiero gdyby trasa została ukończona. Szkoda wielka.

uetam:

--- Cytat: "mareczek" ---
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

O, kolega nam sie na forum rozpisal ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej