Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Próbka traski do ściągnięcia :)
EP08_015:
Czy ja wiem czy wybuchnie... w sumie autorzy już robią tylko dla SPT. Wiec i tak jesli coś "przecieknie" to nic wielkiego sie nie stanie.
Tym niemniej nalezy uszanować prawa autorskie na każda rzecz jaka zrobią.
Poscikk:
Wezcie mi pomozcie. Jak odpalic ta scenerie jak wywala ten magazyn01.bmp
POMOCY:))))))))))
PaPiK Cargo S.A:
siema michał jak tam swietny plikczek dzieki pozdrowionka dla MK :]
Bart:
NIE PO TO SIĘ CZŁOWIEK MIESIACAMI MĘCZY NAD MODELEM BY JAKIS [CENZURA] UDOSTĘNIŁ TO ZE SWOIM JAKIMŚ GÓWNEM CO DOROBIŁ.
TO JEST PERM BAN NA TYM FORUM!
KAŻDY KTO UDOSTĘPNI COŚ CZEGO NIE ZROBIŁ SAM BEZ WIEDZY I ZGODY AUTORA ŻEGNA SIĘ Z FORUM!
TYCZY TO SIĘ NAWET TYCH KTÓRZY TĄ SAMĄ PACZKĘ UDOSTĘPNIĄ NA SWOICH FTPACH ITP (LEPIEJ JĄ NAJPIERW OCENZUROWAĆ)
NO I NA MARGINESIE. JESTEM AUTOREM TEJ EP09 I NIE ZGADZAM SIĘ NA JEJ LINKOWANIE I UDOSTĘPNIANIE.
BĘDZIE W SPT LUB I TU JAK SPT PADNIE.
Krzysiek626:
Ostani post Barta dodał mi odwagi, więc napiszę.
Ukazują się coraz częściej trasy sprawiające kłopot przy uruchomieniu.
Autorzy tras (niektórzy) używają zmodyfikowanych plików lub wpisów których nie uświadczysz w oryginalnej paczce Symka. Zainstalowanie takiej nieautoryzowanej paczki powoduje często rozwalenie już zainstalowanych plików. (podmienia wpisy i pliki oryginalne). Jestem pełen podziwu dla każdego kto potrafi napisać trasę!!! Ale nie potrafię zrozumieć jak można nie pomyśleć że napisana trasa MUSI odpowiadać wymogom programu (powinna być kompatybilna).
Więc może tak:
1. Kolega pozbędzie się z trasy modeli które nie odpowiedzialnie zamieścił ( a może ukradł ). może nie jest za późno.
2. Proponuję publikację tras pisanych razem z ich środowiskiem.
( publikacja całej działającej paczki).
3. Kiedyś trasy umieszczało się w dziale download, ktoś to testował i było ok.
Może warto do tego wrócić nawet w przypadku tylko projektów tras. (Takich jak ta w tym wątku)
Pozdrawiam wszystkich.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej