Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowe składy

<< < (3/8) > >>

przemekk132:
W ostatnim czasie zająłem się składami na scenariuszu l053 wieczór i nieco zmodyfikowałem tabor na starsze lata PKP. Nie da się dokładnie określić na jakie, ponieważ np. EN57 mają nieco nowsze malowania niż te z lat 90tych. Jedynym mankamentem są wygłaszane komunikaty na stacjach, których na chwile obecną nie potrafię edytować. Jednakże czuć klimat tamtych lat ;) Zapraszam do pobierania i komentowania oraz ewentualne uwagi.
https://eu07.pl/userfiles/25651/l053%20Wiecz%C3%B3r%20retro.7z

Folder trzeba wypakować za pomocą 7zip-a do głównego folderu z maszyną
Plik nie nadpisuje starej wersji scenariusza l053 wieczór, więc obie wersje będą dostępne

Irek_Wd:
Ode mnie: Zbyteczny folder l053 retro w paczce. Kolejna rzecz - jakieś dziwne kocopoły (cyfry po kropce) przy dwuskładzie EN57, Kibelku z numerem 608, składzie z SM42-982 na czele i towarowym z ET42.

maszynistaPR:
Irek, właśnie z tym jest problem. U mnie tez takie coś występuje.

matek123:

--- Cytat: Irek_Wd w 15 Stycznia 2021, 17:22:43 ---Kolejna rzecz - jakieś dziwne kocopoły (cyfry po kropce)

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli nie ma duplikatu tekstury w scenariuszu, to trzeba poprawić ręcznie nazwę.

przemekk132:
Sam nie wiem skąd te cyfry się tam biorą.
Moja metoda na wpisy składów jest następująca:
Tworze skład w Rainsted i zapisuje go w magazynie następnie otwieram notatnik przypisany do startera, kopiuje z niego wpisy zapisanych w magazynie składów i wklejam do pliku scn. danej scenerii. Skoro takie dziwne cyfry występują, to znaczy że edytor je stworzył

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej