Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Odświeżanie Quark-u
AIR:
--- Cytat: tmj w 25 Lipca 2020, 23:02:28 ---Nie oszukujmy sie ze akurat profil pionowy i "mozliwosc wspinania sie bruttem" to jest cos co powoduje u mikoli masowe przebieranie nogami
--- Koniec cytatu ---
Ale jednak najnowsze wytyczne co do scenerii narzucają tworzyć profil pionowy.
Odrestaurowywanie Quarka (oczywiście wg mnie) to cofanie się, szczególnie biorąc pod uwagę, że nie robią tego żółtodzioby tylko ludzie którzy wiem że sporo potrafią, a biorąc pod uwagę, że takowych (ludzi) nie jest dużo, szkoda aby nie powstało coś nowocześniejszego (czyt. zgodnego z wytycznymi).
Hubertnator23:
--- Cytat: AIR w 26 Lipca 2020, 07:12:33 ---Ale jednak najnowsze wytyczne co do scenerii narzucają tworzyć profil pionowy.
--- Koniec cytatu ---
A gdzie w wytycznych jest napisane by sceneria posiadała profil pionowy? Chyba, że jestem ślepy.
jakubg1:
Profil pionowy jest w Dejawach przy wjeździe od strony Koniewic. Dziękuję dobranoc.
Piotr93:
Gdyby każdy narzekał tylko na to co jest, a czego nie ma to żaden twórca by nic nie robił. Bardzo byłbym zadowolony, gdyby po odświeżeniu tej scenerii, doszedł choć jeden scenariusz. Fajnie byłoby prowadzić ciężki skład węgla z dejaw, gdzie wcześniej SM42 by przytargała świeżo załadowane wagony.
AIR:
--- Cytat: Hubertnator23 w 26 Lipca 2020, 08:38:13 ---
--- Cytat: AIR w 26 Lipca 2020, 07:12:33 ---Ale jednak najnowsze wytyczne co do scenerii narzucają tworzyć profil pionowy.
--- Koniec cytatu ---
A gdzie w wytycznych jest napisane by sceneria posiadała profil pionowy? Chyba, że jestem ślepy.
--- Koniec cytatu ---
Kiedyś była na forum rozmowa na ten temat i ktoś decyzyjny coś takiego pisał, nie mogę na szybko teraz tego znaleźć, a szkoda mi czasu na szukanie... zamiast grzebać w historii już wolę w tym czasie chociażby porobić zdjęcia współczesnego taboru na tekstury którego w symulatorze dużo nie ma.
Oczywiście każdy ma prawo wybrać czy woli odgrzewać starego kotleta czy chociażby pomóc koledze JAN21 który napisał, że chętnie przyjmie pomoc w nowym projekcie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej