Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżanie Quark-u

<< < (6/6)

Krzysiek626:

--- Cytat: AIR w 25 Lipca 2020, 21:08:37 ---A będzie się dało zrobić urozmaicony profil pionowy, aby można się trochę ciężkim bruttem "powspinać"?

--- Koniec cytatu ---
To ja też dołożę swoje. Quaek nie jest płaski. To jest założenie osoby, która przynajmniej powinna posiadać jakieś informacje na ten temat. Jako że jesteś zarejestrowany od 2004r to łatwo będzie Ci sprawdzić, że sceneria ma różnicę poziomów rzędu kilkunastu metrów.
To nie jest sceneria rzeczywista, realna. Jednak jako że tam jest Wieli Kac, to myślę, że powinna być nie ruszana jej struktura pionowa. Wszak Wielki Kac(k), nie leży w terenie górzystym. Były scenerie górzyste, to je z paczki wyrzucono.
Pozdrawiam maszynowców, długim RP1.

marmartin3:
Wielki Kack faktycznie nie leży w terenie górzystym, ale z WK do Gdyni Główniej jest różnica poziomów. I to spora (kilkanaście mietrów, o ile nie więcej). Z Gdańska Osowej do Gdyni Głównej to jest cały czas w dół. Różnica poziomów więcej niż naście metrów.

Krzysiek626:
I Quark ma taką różnicę poziomów, co zaznaczyłem poprzednio. Ta sceneria według mnie nie nadaje się kompletnie na ciężkie brutto. Amen.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej