Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Połączenie kilku tras?

<< < (2/5) > >>

M79r:
Jak przy L61 jesteśmy, kiedyś obiło mi się o uszy, że od Herbów ktoś ciągnie do Katowic (lub Tarnowskich Gór) Ale projekt pewnie umarł.

JAN21:
Jeden ciągnie do Katowic, @Ra miał ciągnąć do Opola, a ja ciągnę do Koniecpola (Kielc) i Zawiercia, Planów jest bardzo dużo, chętnych do roboty mniej, a tych co mają i chęci, i czas, jest jak na lekarstwo. Zobaczymy co wyjdzie z moich planów. Tory już leżą, do Zawiercia i Julianki, a na poziomie są do Myszkowa i Turowa (Z dokładnością do max 15cm :>) Teren powstaje na bazie siatki 1x1m, a ze wczytanymi domkami z CityGML'a daje (moim zdaniem) kozacki efekt. Jeszcze żeby dało się to naprędce o teksturować :P Założę w najbliższym czasie osobny wątek dla tych wypocin.

PS. Do gór jeszcze wrócę ;)

Stele:
Na trackerze wisi info z lutego o pracach nad szlakiem na Tarnowskie Góry, wiec coś tam się toczy.

AIR:

--- Cytat: JAN21 w 16 Maja 2020, 00:51:51 ---Jeden ciągnie do Katowic...

--- Koniec cytatu ---

Tak z ciekawości zapytam, czy linią nr 1? Jeśli tak, to fajną można by stworzyć misję pociągiem IC, gdzie trzeba zatrzymywać się dość często m.in. Sosnowiec, Będzin, Dąbrowa, Zawiercie.
Bo na linii 61 jak się IC z Częstochowy Str. odjedzie to dopiero mamy postój w Lublińcu :/
Sceneria Kaliska wymiata m. in. dlatego, że ta tym odcinku mamy dość często postoje pospiesznym - Pabianice, Łask, ZW, Sieradz, Kalisz :)

danfe:
Według mnie w rzadkich postojach nie ma nic złego, pod warunkiem, że trasa jest długa. Są takie odcinki, że IC nie zatrzymuje się nigdzie przez 30 minut.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej