Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Połączenie kilku tras?

<< < (5/5)

jakubg1:
Co prawda my jako MaSzyna tworzymy jeden wspólny zespół, ale jednak nie byłoby miło, gdyby ktoś inny podpisał się pod cudzą, wielogodzinną, pracą.
Było już na forum wielu takich gagatków, co to obiecywało jakieś super rzeczy, a zazwyczaj kończyło się na tym, że nic nie zrobili albo praca nie była ich autorstwa (co skończyło się banem, np. w przypadku lokomotywy ChS4).

Spróbuj zrobić najpierw jakąś małą scenerię, pokaż co potrafisz. Bo nikt nie będzie grał w ciemno.

JAN21:

--- Cytuj ---...a przykładowo Ty jako ktoś z konkurencji...

--- Koniec cytatu ---
Bardziej mi chodziło o Tedeka i inne "symulatory", niż o wyścigi ;)

--- Cytuj ---Chciałem plik RSF żeby dociągnąć do Radomska, jako że nikt chcę :P.

--- Koniec cytatu ---
Do tego nie jest potrzebny plik RSF danej trasy. Owszem, o ile łatwiej by było zrobić to na jednym projekcie, ale nie jest to konieczne. Kładziesz u siebię tory w zgodności z mapą i danymi wysokościowymi. Dociągasz mniej więcej do miejsca gdzie się kończą te na istniejącej trasie i wprowadzasz istniejące już tory do edytora za pomocą współrzędnych. Przy łączeniu Cz. Osobowej z Cz. Towarową zeszło mi gdzieś z 20minut, a poza różnymi podsypkami nie widać, że było łączone.

Khruger:

--- Cytat: Irek_Wd w 15 Maja 2020, 19:22:08 ---ZTCP to ten pociąg jedzie przez 117. Na YouTube jest filmik z przejazdu jeszcze Kolejami Śląskimi. Można się nim posłużyć.

--- Koniec cytatu ---
Jeśli ktoś tworzyłby w tę stronę, mieszkam przy 117, mogę zebrać zdjęcia na tekstury.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej