Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Brdhnu spółki PKP InterCity
Marcin Czapnik (Techniks):
--- Cytat: "|andy|" ---
--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)
PIC też takie ma, ale głównie PR (ze swojej działki mogę powiedzieć, że takie coś jeździ w Biebrzy i w jednym składzie Rybaka. [/quote ---
W Biebrzy nie jeździ. W Hańczy (W-wa-Suwalki-W-wa) owszem, w Biebrzy nie.
Co do bagażowego przerobionego na rowerowy to chyba będzie to wymagało zmian w mapowaniu, bo tam drzwi szerokie nie są OIDP na środku wagonu, więc jeśli zostanie tak jak jest to wagon będzie wyglądał tak:
xxxDxxxxx
xxxxxDxxx , gdzie D to szerokie drzwi, a powinno być:
xxxDxxxxx
xxxDxxxxx .
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście w Biebrzy jeździ (Oczywiście cały czas mówimy o przeróbce z bagażowego). No chyba, że ostatnio coś się zmieniło, ale wątpię. Co do mapowania, masz rację.
--- Koniec cytatu ---
|andy|:
--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---
Oczywiście w Biebrzy jeździ (Oczywiście cały czas mówimy o przeróbce z bagażowego). No chyba, że ostatnio coś się zmieniło, ale wątpię. Co do mapowania, masz rację.
--- Koniec cytatu ---
A przepraszam, myślałem o tym z jednymi drzwiami odskokowymi, a nie o tym przerobionym z bagażowego (bo ten rzeczywiście jeździ, w Wigrach zresztą też. Ciekawostka: w JAćwingu Wrocław-Suwałki jeżdża wagony bagażowe zrobione z bonanz). Przepraszam za zamieszanie.
Marcin Czapnik (Techniks):
--- Cytat: "|andy|" ---
A przepraszam, myślałem o tym z jednymi drzwiami odskokowymi, a nie o tym przerobionym z bagażowego (bo ten rzeczywiście jeździ, w Wigrach zresztą też. Ciekawostka: w JAćwingu Wrocław-Suwałki jeżdża wagony bagażowe zrobione z bonanz). Przepraszam za zamieszanie.
--- Koniec cytatu ---
Pierwsze słysze. Jest gdzieś zdjęcie tych bagażówek?
|andy|:
--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---
Pierwsze słysze. Jest gdzieś zdjęcie tych bagażówek?
--- Koniec cytatu ---
Ehh, pora spać. Te bonanzy są nie bagażowe lecz rowerowe :) Nie byłem w środku, ale wygląda na to, że jeden z przedziałów stracił siedzenia a zyskał stojaki na rowery. Swego czasu w Ełku widziałem bonanzę, która miała na pudle wymalowany czarny rower (nie wiem czy wnętrze było zmieniane), te z Jaćwinga nie mają żadnych ozdób na zewnątrz. Jutro sprawdzę jakie te wagony mają oznaczenia.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej