Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Brdhnu spółki PKP InterCity

<< < (3/4) > >>

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Cytat: "Kozi" ---
--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---
--- Cytat: "Kozi" ---super :) wydaje mi sie ze tych okien jest za duzo ale chyba jednak wydajemisie :P
--- Koniec cytatu ---

żeby rozwiać wszelkie wątpliwości: http://www.techniks.republika.pl/brdhnu.jpg
--- Koniec cytatu ---

wydawało mi sie ;) super tekstura :) masz w planach cos jeszcze ??
--- Koniec cytatu ---

Coś się wymyśli ;) Niewiele już zostało wagonów pasażerskich PKP, których w Maszynie nie ma. Marzy mi się brdhnu PKP PR, ale to wymagało by zmian w modelu a to jest ponad moje siły. Z bardziej realnych planów, namierzam się na bdds (bagażowy przerobiony na rowerowy).

Kozi:

--- Cytat: "Kozi" ---super :) wydaje mi sie ze tych okien jest za duzo ale chyba jednak wydajemisie :P
--- Koniec cytatu ---

żeby rozwiać wszelkie wątpliwości: http://www.techniks.republika.pl/brdhnu.jpg
--- Koniec cytatu ---

wydawało mi sie ;) super tekstura :) masz w planach cos jeszcze ??
--- Koniec cytatu ---

Coś się wymyśli ;) Niewiele już zostało wagonów pasażerskich PKP, których w Maszynie nie ma. Marzy mi się brdhnu PKP PR, ale to wymagało by zmian w modelu a to jest ponad moje siły. Z bardziej realnych planów, namierzam się na bdds (bagażowy przerobiony na rowerowy).
--- Koniec cytatu ---

tzn bagażówka PIC-u tak ?? ta z jednymi szerokimi drzwiami ?? jeszcze jakby była w obu typach malowań :) marzenia :P

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Koniec cytatu ---

tzn bagażówka PIC-u tak ?? ta z jednymi szerokimi drzwiami ?? jeszcze jakby była w obu typach malowań :) marzenia :P
--- Koniec cytatu ---

PIC też takie ma, ale głównie PR (ze swojej działki mogę powiedzieć, że takie coś jeździ w Biebrzy i w jednym składzie Rybaka, PICowy też widziałem w jakimś składzie, ale nie wiem co to było). Jeśli zrobię takie tekstury to napewno będą częściowo malowane ręcznie. Powód: w 3mieście nie ma takiego miejsca gdzie dałoby się zrobić dobre zdjęcie na teksturę(słupy, płoty, ściany).

Kozi:

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

PIC też takie ma, ale głównie PR (ze swojej działki mogę powiedzieć, że takie coś jeździ w Biebrzy i w jednym składzie Rybaka).
--- Koniec cytatu ---

w moich okolicach to tylko Solina taki wagon prowadzi

już nie moge się doczekać tego wagoniku :)

pozdrawiam bardzo serdecznie Maciek KoZi

|andy|:

--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)
PIC też takie ma, ale głównie PR (ze swojej działki mogę powiedzieć, że takie coś jeździ w Biebrzy i w jednym składzie Rybaka. [/quote ---

W Biebrzy nie jeździ. W Hańczy (W-wa-Suwalki-W-wa) owszem, w Biebrzy nie.
Co do bagażowego przerobionego na rowerowy to chyba będzie to wymagało zmian w mapowaniu, bo tam drzwi szerokie nie są OIDP na środku wagonu, więc jeśli zostanie tak jak jest to wagon będzie wyglądał tak:
 xxxDxxxxx
 xxxxxDxxx , gdzie D to szerokie drzwi, a powinno być:
xxxDxxxxx
xxxDxxxxx .

[EDIT] Można nałożyć teksturę na model wagonu AB, który ma zmienione mapowanie, powinno być ok. Wcześniej o tym nie pomyślałem.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej