Autor Wątek:  Wyskakujące błędy przy wczytywaniu trasy Moczniki Zdr-Kałowo  (Przeczytany 3510 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mastyk91

• Otrzymane polubienia: 0
Cześc!
Mam problem z trasą Moczniki Zdr-Kałowo. Wgrałem ją, włączam start.exe, wybieram odpowiednią trasę (np. z EN57), przy uruchamianiu czekam chwile i przy wczytywaniu scenerii wyskakują kolejno komunikaty :
Event 1 ''p3_zamykaj'' does not exist.
Tych że komunikatów jest z 20, różnią się tylko liczbami. Niewiem co jest, by może źle wgrałem trasę.
Z góry wielkie dzięki za rozwiązanie problemu :)
Pozdro dla Team'u i wszystkich fanów MaSzyny !

Offline Piotrek

Wyskakujące błędy przy wczytywaniu trasy Moczniki Zdr-Kałowo
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Sierpnia 2005, 11:05:22 »
To tylko eventy się sypią (np. w tym wypadku przejazdy mogą się nie zamykać), ale mimo tego trasa powinna działać.

Offline EU07-483

• Zasłużony dla Symulatora
  • EU07-483
    • Super spółka :)
  • Otrzymane polubienia: 168
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Sierpnia 2005, 11:32:43 »
Gdy pojawią sie tego typu komunikaty wciskaj po prostu enter albo klikaj "ok", a trasa powinna sie odpalić.
Jak będę duży zostanę maszynistą!

checkpoint1

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Sierpnia 2005, 22:48:47 »
Witam, ja również mam taki problem z tą trasą,,, wyskakują  braki eventów np << "p2_zamykaj" does not exist >> klikam cały czas ok a za chwilę cały symulator się wysypuje :|
pojawia sie okno windowsa z info :  Program EU07 Rail Vehicle Sylmualtor zostanie zamkniety[...] Czy wyslac raport ...? Co ma zrobić, bardzo prosze o pomoc, pozdrawiam !!!

Offline wasyl

• Permanentny Inwigilator Sieciowy
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Sierpnia 2005, 23:52:30 »
Witam!!!
Jak juz pisalem po raz 100-ny - nalezy albo zainstalowac wersje unoficial z lipca z zeszlego roku albo wersje oficjalna i nie instalowac żadnych paczek dodatkowych za wyjątkiem wymaganych do trasy. Przypuszczam, ze któraś z paczek (byc moze tras) podmienia pliki  przejazdów kolejowych i ewenty się nie zgadzają.
Przygarnę fotki na tekstury obiektów!

checkpoint1

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Sierpnia 2005, 14:52:50 »
WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC sciągnąłem unofficial i wszystko hula bez zarzutu(sa wszystkie eventy) Sorry, jestem początkujący i nie zauważyłem 99 poprzednich postów :)))))
Ale trasa naprawde super, gratuluje projektu !!!!!!
POZDRAWIAM <!>