Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Dyskusja na temat jakości konwertów dodatków z Trainz
matek123:
Ja po przecince drzew na tory widzę z ~20 km wieżowce. To pod kątem scenerii realistycznej która jeszcze nie jest dostępna. Pierwsza wersja była tej linii była zbudowana przez Główne Towarzystwo Rosyjskich Dróg Żelaznych więc jest prosta jak od linijki :)
Czarodziej:
@matek123, mówisz o prawdziwej trasie i prawdziwej kabinie? Czy o jakiejs scenerii, która jest dostępna tylko dla wąskiego grona wybrańców?
matek123:
Mówię o prawdziwej sytuacji, że z 20km widać wieżowce. Podobny efekt chciałem uzyskać na scenerii która jest w budowie.
Czarodziej:
Hmm, w sumie coś, co ma ~10 pięter będzie widoczne z większej odległości.
matek123:
--- Cytat: Cookie w 04 Września 2019, 21:11:11 ---Według Twojej hierarchii, ten wagon powinien już dawno wylecieć z paczki.
PS. To konwert z Trainza. https://eu07.pl/forum/index.php/topic,30384.msg485896.html#msg485896
--- Koniec cytatu ---
Dostałem od kilanzioma trochę zdjęć na tekstury. W sumie znalazłem 3,5 brązowych platform Res pasujących na nowy model. Ktoś jest chętny do zrobienia chociaż jednej tekstury? Dwa pełne boki z PKP przed EVN i jeden z PKP C ale wszystkie brązowe. W paczce znalazły sie też dwa zdjęcia burt czołowych.
Cookie jesteś chętny?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej