Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia053_Wrzosy
Lokomotywownia:
Po aktualizacji niestety w Kujacinach stoję od kilkunastu minut na czerwonym. Z Wrzos EN ka też stoi. Czyli wszystko stanęło !
AK2012:
Długość szlaku teraz robi wrażenie! Ale czy czasem nie za dużo tej trawy na torach? Zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że trasa jest:
--- Cytuj ---Utrzymana w stylu zmodernizowanej magistrali, na końcu linii nieco większa stacja.
--- Koniec cytatu ---
koszowy:
Nikt nie zauważył białych reklam na bilbordach. Powiem Maciek, że imho (choćby to było potrzebne czy nie, ale się rzuca w oczy dla mnie (nie jestem Podlasianinem)) mogłeś je wrzucić do paczki ze scenerią jako uzupełnienie dziur. Wiem, że są na repo, bo jakieś widziałem. Nie chce mi się dociągać. ;P
Bachus_MK:
Myślałem, że ostatnie wydanie scenerii, to tzw. paczka całościowa, zawierająca wszystkie niezbędne elementy. Zorientowałem się jednak, że potrzebne są wcześniejsze aktualizacje, aby sceneria ruszyła. Jeżeli tak rzeczywiście jest, bardzo proszę o udostępnienie wszystkich aktualizacji.
Edit:
Doczytałem temat, wywalało, ponieważ brakowało w paczce pliku zywoplot_10m.inc, który powinien znajdować się w folderze scenery/plants. Przepraszam za zamieszanie, jednak w razie czego można byłoby zaktualizować paczkę o ten plik, aby ktoś nie miał w przyszłości problemów. Wrzucam brakujący plik, gdyby komuś brakował. Wypakować do głównego folderu MaSZyny.
Joachimowicz:
Kupki traw uformowane w elipsę wyglądają paskudnie. Raz są to pasy biegnące równolegle do torów, innym razem iksy w polu, jeszcze innym służą jako żywopłot i do tego ostatniego chyba nadają się najlepiej pod warunkiem, że zostałaby zmieniona im tekstura na adekwatną. Obecnie strasznie szpecą scenerię. Tekstura słomy jest na zbyt dużych kaflach. Wygląda nieproporcjonalnie do reszty otoczenia. Jest lato, a na polach nie rośnie żadne zboże. Zobacz jak to wygląda na Starym Jaworze. No i na polach raczej nie powinny rosnąć drzewa. Jest masa brzydkich przejść tekstur terenu. Jazda w dziesięciometrowym tunelu ciemniej trawy kiedy dookoła rośnie jasna, nie wygląda zbyt dobrze. Dodatkowo osiedle, które wyrosło na polu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej