Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia053_Wrzosy

<< < (5/27) > >>

M79r:
Tak sobie grzebie w tej nowej scenerii ( mam nadzieje Maćku, że nie masz mi to za złe ) i dodałem tam trochę pojazdów kolejowych i drogowych ( nie wszędzie gdyż myślę nad tym i testuje i oglądam co i gdzie ) Da się przejechać z Jerzynianka do Sandomierza pociągami ( nie działa sygnalizacja ) ale przejechać da się i trzeba se ręcznie zwrotki poprzekładać (eventów nie umiem) Jest kilka pociągów, którymi można jechać wg uznania. Jest też opcja ściągnięcia z bocznicy członu Ra z EN 57 ( w domyśle jako do złomowania) na teren szopy. Mam jeszcze kilka pomysłów na urozmaicenie ale nie umiem pisać misji aby to wyglądało jak ma wyglądać. Na krótkich odcinkach możliwość jazdy autobusem  ( Wrzosy - Nowe Sady)  :) PS. Na scenerii dodałem też wagony ZSSK i RJ ale z racji braku ich w paczce i nie zgodności Maszynowej nie wstawiłem screenów z nimi aby nie wywołać konfliktu :P

MaciejM:
Tak jak Tobie pisałem na PW: obecnie dodawanie składów nie ma sensu, ponieważ wciąż jest sceneria urozmaicana i nazwy torów mogą się zmienić.

Dzisiaj aktualizacja w pierwszym poście:
- terminal kontenerowy na stacji Jerzynianka
- W4, W5 przypisane, dwa scenariusze "testowe" z aktywnym RJ, można sobie pojeździć
- urozmaicone otoczenie (znaki drogowe, roślinność, trochę budynków)
- ruch drogowy, auta ładnie czekają przed przejazdami (drogi są czasem dziurawe...)
- kilka ograniczeń prędkości w torach
- odcinek Dębica - Nowe Sady - Wrzosy posiada otoczenie.

Oczywiście szukam osoby chętnej do położenia sieci trakcyjnej, układ torowy nie będzie już zmieniany.

youBy:
Kontenery na terminalu większe od wagonu piętrowego to trochę przesada. Ogólnie jestem pod dużym, pozytywnym wrażeniem.

szogun:
Stogi siana tak ze 2, 3 razy większe by musiały być :>

Stele:
Użyty SMMS_1 wyleciał. Podmień na drugiego mmdka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej