Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia053_Wrzosy
MaciejZ:
Chapeau bas Macieju! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Kolejki do paczkomatów mnie rozłożyły na łopatki. Dawno nie cieszyłem się na nic w MaSzynie jak teraz. Do tej pory zbieram szczękę z podłogi. Pozdrawiam
bprog:
Sceneria wygląda obłędnie, ale faktycznie jest mały dysonans, klasyczne samochody na czarnych blachach i jednocześnie stoją paczkomaty. Rogatki Bombardiera, perony po modernizacji i Maluch na czarnych. Na drogowskazach nie można użyć czcionki Drogowskaz Classic? Ogólnie znaki wyglądają trochę paintowo, ale jeżeli nie ma wersji "realistycznych" no to trudno. Ale tak jak mówiłem, sceneria żyje własnym życiem, super :D
barman_2000:
Świetna robota, klimat jak z prawdziwej kolei. Ale coś czuję, że mój laptop nie uciągnie tej scenerii :P
bumer:
I znowu będę musiał screeny obejrzeć. Bo za pierwszym razem się nie wczytało. Magia.
A tak na serio to cieszę się, że porządne samochody powstawiałeś do scenerii.
Kalikowsky:
Dysonans samochodów „classic” do nowoczesnej scenerii wynika z prostych przyczyn, braku modeli dla nowoczesnych aut.
Prezentuje się bardzo ciekawie, widać ,że autor dał trochę serca swojej scenerii.
Jedyne zastrzeżenia z przedstawionych screenow to powtarzalność rozwiązań. Uważam, ze kolejki do „każdego” paczkomatu na scenerii to lekka przesada.
Podsumowując, dobra robota.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej