Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia053_Wrzosy
mendel:
Dzięki za odpowiedź. :-)
Proponuję zatem zmodyfikować pierwszy post.
Próbowałem przejechać pierwszą i jedyną misję i mam dwie uwagi.
1. Rozpoczynamy od 44-minutowego opóźnienia.
2. Na wyjeździe z Jerzynianki jest "wieczne" S1. Ale przebiegi są zestawione, więc jak się ktoś nie boi, to może jechać dalej. Ja dociągnąłem bez problemu aż do Swoszowic. :-)
Niemniej jednak zanosi się na to, że będzie to świetna trasa. Szczególnie jeżeli ruch na niej będzie zrobiony z taką pieczołowitością jak na L53 poranek, południe, wieczór i noc.
matek123:
Jak będzie skończona, to wyjdzie w paczce całościowej.
MaciejM:
Jako że jestem coraz bliżej końca to wrzucę trochę screenów, które przedstawiają różne detale na scenerii. Postarałem się aby przy każdym posterunku, stacji czy przystanku trochę posiedzieć nad dekoracjami i otoczeniem aby podczas postoju użytkownik mógł sobie po scenerii "polatać" i trochę ciekawych rzeczy pooglądać :)
Screeny: LINK
danielek:
Super 👌, robota perfekcyjna. Mam pytanie czy myślałeś o wstawieniu kamer na przejazdach obsługiwanych z odległości i np. kamer na międzytorzu w celu stwierdzania końca pociągu? Brakuje trochę takich detali np. w Żernikach od strony Skwarek, gdzie nie ma posterunku i praktycznie dyżurny ruchu nie ma jak stwierdzić skp.
Czarodziej:
Trochę te stare auta nie pasują do nowoczesnych peronów i współczesnych reklam. Ale i tak to wszystko wygląda super. Wspaniała robota :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej