Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Trasa Grandowo - Kamazowo

<< < (13/23) > >>

Butchy_83:

--- Cytat: "Grand" ---

Mam pytanie do Was. Wypuscic wersje Lite & Unplugged czy wolelibyscie full z wszystkim ? Jestem poprostu ciekaw co byscie woleli.

Np 1 misja , manewry do wagonow, podczepienie, przejazd do nastepnej stacji - odczepienie wagonow i powrot samym lokiem.
--- Koniec cytatu ---

A moglbys wyjasnic bez czego mialaby byc taka wersja , jak to napisales Lite & Unplugged ? bez trakcji czy po prostu niedokonczona jeszcze?

Bo jesli ma to byc danie userom traski do potestowania to jestem za. Zawsze otrzymasz wiecej sugestii i opinii co do dalszego rozwoju scenerii, niz po zobaczeniu kilku 'statycznych' screenow.
Pozdrawiam

Grand:
Wlasciwie to chodzi o to , ze chcialbym wypuscic kawalek trasy , i na tym kawalku byloby wszystko jak nalezy, i druty, sygnalizacja, wzkazniki, domki itd. Kwestia jest tego typu ze ten odcinek jest krotki (zadanie zajmie ok 15 minut).
Jeszcze dopracuje ten kawalek i ewentualnie wypuszcze go. Ale chcialbym znac opinie jeszcze kilku osob.

Ale z tego co widze pare osob tworzacych trasy wypuscilo taka wersje jakby demo, wiec chyba zrobie to samo.

Grand:
Z przyjemnoscia moge Was poinformowac ze ukonczylem wersje beta mojej trasy. Wypuszczam ta wersje poniewaz cala trasa wymaga jeszcze sporo pracy. Ale puki co, ta wersje ktora teraz wypuszczam bede ulepszal z czasem.

Misja jest dosyc krotka , ale przynajmniej nie bedzie sie nudzic (mam nadzieje) :).
Prowadzimy EN57, prosze nie wlaczac ET22 poniewaz sluzy on tylko jako wyzwalacz eventu.

Wszelkie komentarze i uwagi sa mile widziane. Oto link :
http://d.turboupload.com/d/1954917/grandowo.rar.html

Pozdrawiam

darek71wrc:
A u mnie ta trasa nie idzie wywala symka

Grand:
Wymagane jest nowe exe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej