Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa Grandowo - Kamazowo
Etek41:
U mnie również nie działajet, i to mimo że mam nowe exe (tzn. tego z działu Devs). zaraz na początku wczytywania WinXP pokazuje znany wszystkim błąd ("Wystąpił problem z aplikacją..."). Czy @Grand mógłby nas oświecić co do przyczyny tego? Bo z treści loga nie wynika aby wystąpił jakikolwiek problem związany z brakiem jakiegoś pliku itp. Z góry dzięki.
Krzysiek626:
U mnie działa na paczce @Defilera po zmianie ET22 na inny.
Mam też paczkę swoją i tu nie było problemów wcale. Traska bardzo niewielka więc nie wiele mogę o niej napisać. Zapowiada się nieźle więc proszę o więcej.
Grand:
Hmmm prawdopodobnie nie macie ET22-304.
zmiencie ten wpis
node -1 0 ET22-304 dynamic PKP\ET22r et22-304.tga 201E 0.0 headdriver 3 1 pantstate enddynamic
na np taki :
node -1 0 ET22-857 dynamic PKP\ET22 ET22-857 201E 0.0 headdriver 3 1 pantstate enddynamic
Jesli wam zadziala, napiszcie to zrobie 2 paczke dla ludzi ktorzy nie maja et22-304. Albo najlepsze wyjscie to sciagniecie owego Et22.
Krzysiek626:
może niekoniecznie "pantstate", lepiej "headdriver"
stare exe nie obsługuje pantstate.
ROBO89:
No więc zaprezentuję teraz moje wrażenia i uwagi na temat tej traski (beta):
*+ super lampy oświetleniowe na stacjach
*- nie wyświetla (przynajmniej u mnie) tekstury jednego z rozjazdów - krzyżowego na stacji początkowej
*- trochę zdziwiło mnie to, że semafor A - wjazdowy do Kamazowa posiada wskaźnik [/] dla podawania sygnału o wjezdzie na tor niewłaściwy -- moim zdaniem takie wskaźniki są tylko na semaforach wyjazdowych ze stacji
*+ a tak poza tym to fajna traska będzie - tak myślę - jest klimat i otoczenie w porządku
*/ i jeszce może taka mała sugestia - przed przejazdem w Kamazynowie przydałby się może jakieś ograniczenie (do 50km/h wystarczyłoby) - ten przejazd jest niestrzeżony i bez zapór
Zachęcam więc autora do kontynuowania swego dzieła... Będzie piękne wyczuwam to :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej