Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (15/34) > >>

Krzysiek626:

--- Cytat: "SiBiK" ---A ja z propozycja/prozba:
Mozna stworzyc nowe polaczenie osobowe Wostrzewo-Czerwice. Obslugiwany np ED 72 lub jakims dowolnym skladem na haku EU07. Co wy na to???
--- Koniec cytatu ---

W Wostrzewie stoi skład EU06-018 z kilkoma wagonami, ale trzeba dopisać kilka eventów. Jeżeli będą proste to na rozpoczęcie tej misji trzeba czekać ponad 20 minut.
Można zrobić mijankę w Kremczowie i zaczynamy misję od ręki ale swoje i tak odczekamy bo trzeba się minąć z EN57. Eventów jest też więcej.
Ja zrobiłem właśnie ED72 zamiast EU06-018 ale tylko do Karpic, dla sprawdzenia czy można taką misję dopisać. Dalej sprawa się komplikuje ale jest możliwa.
Pozdrawiam

SiBiK:
Tez myslalem o mijance w Kremczowie. A co do czekania mozna postac 10 min na stacji poczatkowej, pozniej az do mijanki w Kremczowie. Po dojechaniu do Karpic masz doroge wolna az do Czerwic bo IC wyjezdza wczesniej niz EN57.

ideka:
Koledzy gdzie znajdę paczkę "Mariusz-Defile"?

Krzysiek626:

--- Cytat: "ideka" ---Koledzy gdzie znajdę paczkę "Mariusz-Defile"?
--- Koniec cytatu ---

http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=4191&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Znajdziesz tu, ale poczytaj cały wątek.

JFK:
Ja uważam mimo wielu protestów, że ta trasa jest jedna z najlepszych. Jednak u siebie poprawiłem to że: wstawiłem ep09 zamiast ep23(bo lepiej jeździ AI) podmieniłem niektóre wagony jednak ogólnie trasa jest moim skromnym zdaniem extra, a do tego długa i szybka jeździłem ją wiele razy i nadal mi pasuje...

P.S. Niewtrącając sie i nienarażając chciałbym dodać, że przydałoby się jeszcze do tych wszystkich składów dożucić ten pośpiech co tak bezczynnie stoii w Wostrzewie, jak by komuś się nudziło to można by było eventy dla niego zrobić by jechał aż do strzęsiowca przez całą trase, ale to na marginesie poza tym extra, choć wielu mówi ze nie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej