Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (14/34) > >>

Mauryk:
Nawet w misji osobowego z Eu07-032 jest ten sam problem, należy w Czerwicach manewrowac,ustawić pociąg na tor i poczekać aż przejedzie IC, ale on pcha  te wagony więc nei przyjeżdża. Planowany odjazd jest o 10:54, a ja czekał do 11:10 a IC był dopiero w połowie drogi do Czerwic.

Dodano po 4 minutach:

W pliku scenerii usunąłem ostatnie trzy wagony, bo właśnie 3 wagony pcha  zawsze ten IC:)myślę że to te:)POZDRAWIAM

Bujo:
O ile dobrze pamietam to brakuje sprzegu miedzy wagonami. Trzeba zmienic wpis w składzie ciągniętym przez Ep09-005:

--- Cytuj ---node -1 0 515112-05014-3 dynamic PKP\Z1 Z1_2kl Z1 0.0 nobody 0 0 enddynamic
--- Koniec cytatu ---

na:

--- Cytuj ---node -1 0 515112-05014-3 dynamic PKP\Z1 Z1_2kl Z1 0.0 nobody 3 0 enddynamic
--- Koniec cytatu ---

albo usunąc 3 ostatnie wagony, jak kto woli.

Krzysiek626:
Trasa jest w paczce Defilera pozbawiona błędów. Trzeba bardzo dokładnie przeczytać plik html dotyczący opisu trasy i sposobu wykonania misji. Nowe exe? a które nowe bo to nie wagony Z1 powodują wywalenie symka przy inicjalizacji składu. IC nie może pchać wagonów bo przed nim nic nie powinno stać. Czeka się na EP23 bo to ona się wlecze, jak ktoś ma scenerię nie z paczki Defilera.
@Mauryk skąd masz traskę bo jak z paczki Defilera to tam nie ma błędów, a jak zmieniałeś coś w składach albo masz traskę skąd indziej....

Czemu nie korzystacie z paczek zrobionych i złożonych po to by ustrzec się błędów?
Po ściągnięciu i zrobieniu kopii zapasowej takiej paczki, można kombinować ile wlezie. Dokładać i zmieniać składy i loki. Dokładać scenerie i zmieniać je.

Pozdrawiam znad wielkiej wody.

Mauryk:
NO juz wszystko ok. ściągnąłem paczkę Mariusz-Defiler;Pi wszystko śmiga
POZDRO

SiBiK:
A ja z propozycja/prozba:
Mozna stworzyc nowe polaczenie osobowe Wostrzewo-Czerwice. Obslugiwany np ED 72 lub jakims dowolnym skladem na haku EU07. Co wy na to???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej