Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (31/34) > >>

mati319:
wiec paczka jest uboga i nie ma w niej SDR19 (a o ta trase mi tylko chodzi) a wy ciagle mi tlumaczycie ze jest tam SDR19!
no ale dobra nie ma sensu dalej dyskutowac widze ze mi nie pomozecie, sami nie wiecie chyba co w tej paczce jest jesli mowicie ze jest tam trasa ktorej nie ma.

mk1992:
Kolego, popierwsze nie krzycz bo nikt nie będzie wysłuchiwał twoich żalów. Po drugie naucz się czytać ze zrozumieniem, pokaż mi dokładny cytat jakiejś osoby, która napisała że w paczce całościowej jest SDR19. Nikt tak nie napisał, bo ta wersja trasy nigdy w paczce się nie znalazła, można było ją ściągnąć jako kolejną, poprawioną wersje sceneri Strzęsowiec. Jeśli masz racje, nie musisz krzyczeć aby to udowodnić. Taka rada na przyszłość...

Edit: Jeśli uważasz, że paczka jest uboga to są dwa wyjścia:
a) Nie ściągaj jej
b) Zrób nową, lepszą tylko żeby mi żadnych braków taboru, tekstur i sceneri nie było!

Mariusz1970:

--- Cytuj ---no ale dobra nie ma sensu dalej dyskutowac widze ze mi nie pomozecie, sami nie wiecie chyba co w tej paczce jest jesli mowicie ze jest tam trasa ktorej nie ma.

--- Koniec cytatu ---

Ja nawet pomógłbym, ale nie chce, bo nie lubię jak byle pętak wypowiada się na temat czyjeś pracy i nie ma zielonego pojęcia ile godzin pracy kosztowało autorów dodatków czy nawet mnie samego czy defilera poskładanie tego, aby jakoś to w miarę dobrze działało.
Co do meritum ubogości: brakuje 3 czy 4 tras w stosunku do stanu dzisiejszego i torchę więcej taboru, gdyż przede wszystkim nie było tego jeszcze w momencie tworzenia paczki, więc nazwanie tego ubogością jest nadużyciem.
Oto co zawiera ta paczka:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,4191.0.html

A tak przy okazji, jaka była twoja "baza" w MaSzynie, tzn. jaki był twoj stan początkowy?

mati319:

--- Cytat: Mariusz1970 w 28 Kwietnia 2008, 16:40:23 ---
--- Cytuj ---no ale dobra nie ma sensu dalej dyskutowac widze ze mi nie pomozecie, sami nie wiecie chyba co w tej paczce jest jesli mowicie ze jest tam trasa ktorej nie ma.

--- Koniec cytatu ---

Ja nawet pomógłbym, ale nie chce, bo nie lubię jak byle pętak wypowiada się na temat czyjeś pracy i nie ma zielonego pojęcia ile godzin pracy kosztowało autorów dodatków czy nawet mnie samego czy defilera poskładanie tego, aby jakoś to w miarę dobrze działało.
Co do meritum ubogości: brakuje 3 czy 4 tras w stosunku do stanu dzisiejszego i torchę więcej taboru, gdyż przede wszystkim nie było tego jeszcze w momencie tworzenia paczki, więc nazwanie tego ubogością jest nadużyciem.
Oto co zawiera ta paczka:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,4191.0.html

A tak przy okazji, jaka była twoja "baza" w MaSzynie, tzn. jaki był twoj stan początkowy?

--- Koniec cytatu ---

Maszyne mam od okolo 6 lat pamietam ze kiedys nawet pantografow nie dalo sie podniesc. Nie istnial jeszcze programik do uruchomienia maszyny aby uruchomic poszczegolna trase trzeba bylo odpalac poszczegolne pliki bat. Trase mialem jedna (ta quark_mce co sa koniewice itd.) z  taboru to mialem pare siodemek, ET41, byczka, kibla i SN61 to byl tabor ktory sie dalo prowadzic

Tutaj piszę ze chodzi mi o trase SDR19

--- Cytat: mati319 w 27 Kwietnia 2008, 18:59:52 ---ale mi chodzi o SDR19 a ta paczke sciagalem juz wczesniej i tam jest SDR18 a ta trase to ja mam. Z linka ktory podal Akvin ściągnąłem SDR19 ale mi nie chce chodzic

--- Koniec cytatu ---

tutaj jest odpowiedz ze SDR19 jest zawarta w tej paczce. W poprzednich postach bylo napisane ze chodzi mi o SDR19 wiec zrozumialem ze w tym poscie chodzi o to ze ta trasa jest zawarta w tej paczce

--- Cytat: Poscikk w 27 Kwietnia 2008, 21:00:44 ---Po pierwsze primo - brakuje Ci modeli.
Po drugie primo - za dużo Ci wyspało eventów.
Po trzecie primo - http://sciagnij.paczke.calosciowa.pl -> tam jest ta trasa oidp i wszystko tam działa.
Po czwarte primo - "Track does not exist " wysypuje, kiedy postawisz jakiś pojazd na nieistniejącym torze. Grzebałeś coś w scenerii? 

--- Koniec cytatu ---

Nie ma problemu wrzuce na serwer nowa paczke calosciowa ale na sendspace bo nie posiadam innego jesli ktos chce moze wrzucic na inny. Nie ma w niej wszystkiego bo nie ma trasy SDR19 i tego nowego rumuna ktory niedawno wyszedl. Mimo tych brakow i tak bedzie lepsza ale jak chcecie wrzuce do niej rumuna. SDR19 niestety nie bo nie chce dzialac.

Mariusz1970:
Że tak zapytam np.:
1) w Krewetkowie masz wszystko ok?
Jeśli masz ok, to skąd masz tę trasę?
2)W Quarku SU zjeżdża Ci do szopy?
Jeśli tak, to jakie masz exe i skąd masz trasę?
3)Jak u Ciebie w Jelitkowie trakcja?
Jeśli jest ok, skąd masz tę trasę
4)Strzęsiowiec-Karpice (SDR18), nie wywala Ci błędów track>500
Jeśli nie wywala, skąd masz tę trasę?

Mógłbym tak w zasadzie bez końca np. kręcenie się odwrotne kół w niektórym taborze, brakujące pliki, itd.....

PS. Wrzucaj swoją paczkę lepsza/gorsza rzecz gustu (nie będę się rozwodził na tematy techniczne, bo poruszałem je wielokroć).
Ja jej na pewno nie ściągnę (prawdopodobnie wrzucałeś do swojej co się da i jak się da - a dla mnie nie jest do domeną lepszości) , a czy okaże się hitem, pokaże życie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej