Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Trasa Strzęsowiec-Karpice
Poscikk:
Po pierwsze primo - brakuje Ci modeli.
Po drugie primo - za dużo Ci wyspało eventów.
Po trzecie primo - http://sciagnij.paczke.calosciowa.pl -> tam jest ta trasa oidp i wszystko tam działa.
Po czwarte primo - "Track does not exist " wysypuje, kiedy postawisz jakiś pojazd na nieistniejącym torze. Grzebałeś coś w scenerii?
mati319:
nic nie grzebalem w trasie! napisalem pare postow powyzej ze sciagnelem calosciowa paczke ktora jest moim zdaniem skromna i prawie tam nic nie ma, no i nie ma trasy SDR19 a wlasnie o ta trase mi chodzi. wkleilem ta trase do tej "paczki calosciowej" i tez nie dziala. A moja paczka ktora juz od jakiegos czasu tworze to ma wszystkie trasy z wyjatkiem SDR19 i wszystkie inne chodza bez problemu. Skad moge te modele pobrac?
to mi wywalilo wiecej eventow niz wogole jest w tej trasie?
Recydywa. Skoro na wczesniej zwrocona uwage odpowiadasz, ze sie pomyliles, to pisanie w nastepnej wiadomosci tego samego wyrazu ("sciagnelem") z tym samym bledem jest totalnym niechlujstwem. Iwan
Mariusz1970:
--- Cytuj ---ze sciagnelem calosciowa paczke która jest moim zdaniem skromna i prawie tam nic nie ma
--- Koniec cytatu ---
Bredzisz...
--- Cytuj ---A moja paczka ktora juz od jakiegos czasu tworze to ma wszystkie trasy z wyjatkiem SDR19 i wszystkie inne chodza bez problemu
--- Koniec cytatu ---
No to moim skromnym zdaniem powinieneś być zaprawiony w boju. Poprostu d.. z Ciebie a nie instalator :) (bez urazy)
mati319:
To uważacie ze w tej paczce całościowej której archiwum jest podzielone na 4 części zawarta jest trasa SDR19? bo ja tam widze SDR18. I nie bredze paczka jest uboga nie ma tam kilku tras i jest malo tekstur i loków itd.
Jakoś moja paczka ma 1,7 GB z czego sam tabor ma 1,38 GB! (folder dynamic) tras to mam 147 MB (folder scenery) wiec w porownaniu z moja paczka calosciowa jest uboga jesli chcecie moge wam pokazać moja w której jest wszystko prócz SDR19 i tego nowego rumuna co wyszedł. Nie ma problemu mogę wrzucić na Sendspace archiwum podzielone na dwa pliki jeden 288 MB i drugi 288 MB
Sm 42 driver:
--- Cytat: mati319 w 28 Kwietnia 2008, 12:10:05 ---I nie bredze paczka jest uboga nie ma tam kilku tras i jest malo tekstur i loków itd.
--- Koniec cytatu ---
Mało? Jeżeli jakiś lok/tekstura/trasa została opublikowana po wydaniu paczki to chyba wiadomo dlaczego jej tam nie ma.
--- Cytat: mati319 w 28 Kwietnia 2008, 12:10:05 ---Jakoś moja paczka ma 1,7 GB (...)
--- Koniec cytatu ---
No i? Mój folder z Maszyną ma 3GB ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej