Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (26/34) > >>

Tomek6996:
Mozliwe ,ze to wina exe i 72, u mnie wywalalo po probie otwarcia okna czy uniesienia tego z przodu, no jak to sie nazywa... . Wyglada tak jakby to exe nie wspoldzialalo do konca z ED-72.

EU07-483:

--- Cytat: "Tomek6996" ---Mozliwe ,ze to wina exe i 72, u mnie wywalalo po probie otwarcia okna czy uniesienia tego z przodu, no jak to sie nazywa... . Wyglada tak jakby to exe nie wspoldzialalo do konca z ED-72.
--- Koniec cytatu ---

A to akurat z tym problemów nie mam...

Profeta:

--- Cytat: "Tomek6996" ---Mozliwe ,ze to wina exe i 72, u mnie wywalalo po probie otwarcia okna czy uniesienia tego z przodu, no jak to sie nazywa... . Wyglada tak jakby to exe nie wspoldzialalo do konca z ED-72.
--- Koniec cytatu ---

Sprawdź czy nie masz włączonego debugmode, bo wtedy przy otwarciu okna będziesz miał odlot.
Pozdrawiam!

Mauryk:
witam, ja mam problem z misją EN57, bo podczas ładowania scenerii wyskakuje mi błąd na samym końcu:

--- Kod: ---Player train init failed!
--- Koniec kodu ---

a potem wyskakuje tylko okno Windowsa, Aplikacja wykonała nieprawidłową operację... co to moze być??

Mutopompka:
masz skopany wpis do scenerii (lub niewłaściwy katalog) we wpisie. Sprawdź, czy wpis scenerii, katalog składu jest zgodny z wpisem. Do tego sprawdź, czy po drodze nie masz komunikatu error=-8@0 który oznacza, że nie masz jakiegoś modelu, który występuje w scenerii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej