Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (25/34) > >>

EU07-457:
U mnie wszystko działa jak należy. Znalazłem taki mały błąd. Zauważyłem go w misji z EU07-032. Manewrując w Czerwicach po stacji dostrzegłem, że semafor na końcu peronu (O/m) stoi po złej stronie toru, tzn. po lewej - po prawej nie ma wskaźnika W15.

EU07-483:
A ja zglosze cos co mnie boli najbardziej - semafor wyjazdowy (?) z tej stacji towarowej. Powinien on się znajdować przed zwrotnicami (semafo jest po to zeby dany okreg osłaniać, a nie osłaniac szlak (zreszta nawet jakby był na szlak - a takie sie też zdazaja - to nie potrzebowałby az tylu komór). Tak wiec przesuń te semafory przed zwrotnice.

A ogolnie?
Jak najbardziej OK - duzo zmieniło się na + (pamietam ze pierwsza wersja było troszke tragiczna i właczyłem ja tylko raz, teraz jest juz super:P )

Grzegorz KK:
Witam.
Pobrałem jeszcze nie miałem czasu przetestowac ale jak znajde chwile przetestuje i napisze.
Pozdrawiam.

Dodano po 44 minutach:

Witam.
Na mijance gdy dojeżdzałem do semaforu wyłożyło sie exe:) czemu nie mam pojecia:) oczywiście chodzi o trase SDR18 kibelkiem załączam screena no i był dzwięk hamowania:) ale vzy jednego składu czy obu nie wiem:) ledwo co zdążyłem nacisnąc f4 a symek sie wyłożył.
pozdrawiam.

MKdudu:

--- Cytat: "grzegorz kk" ---Witam.
Pobrałem jeszcze nie miałem czasu przetestowac ale jak znajde chwile przetestuje i napisze.
Pozdrawiam.

Dodano po 44 minutach:

Witam.
Na mijance gdy dojeżdzałem do semaforu wyłożyło sie exe:) czemu nie mam pojecia:) oczywiście chodzi o trase SDR18 kibelkiem załączam screena no i był dzwięk hamowania:) ale vzy jednego składu czy obu nie wiem:) ledwo co zdążyłem nacisnąc f4 a symek sie wyłożył.
pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

U mnie tak samo wywala takie błędy raz jak jechałem ED72 to wtedy wcisnełem ENTER i wywaliło a drugim razem jak jechałem dzisiaj EP09 to też po wciśnięciu ENTER mi wywaliło raport o błędach.
Pozdrawiam, Daniel :)

EU07-483:
hehe tez wcisnalem enter (zazwyczaj nie smigam EZT i chcialem sobie przyhamowac) i wykrzaczyło - ale myslalem ze to spowodowane jest brakiem owego bajerka w ED.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej