Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (23/34) > >>

Żuk:
Wyjazd tam gdzie sie swieci caly czas S1 na rozkaz pisemny;)

zyla991:
mi wiskakuje bła na samym początku Unrecognized command:sky. O co w tym chodzi, bo ja chce pojeździcic na tej trasie, prosze o pomoc.

|andy|:

--- Cytat: "zyla991" ---mi wiskakuje bła na samym początku Unrecognized command:sky. O co w tym chodzi, bo ja chce pojeździcic na tej trasie, prosze o pomoc.
--- Koniec cytatu ---

Masz .exe, które nie obsługuje tej komendy. W pliku .scn znajdź linijkę zaczynającą się wyrazem "sky"  (będzie na samej górze) i postaw przed nią //

Krzysiek626:
ściągnij exe obsługujące niebo. stąd: http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=5133

guest1206:

--- Cytat: "maciek_1988" ---na wyjezdzie w misji z ED72 mam s1 mimo czekania ok 10min. Wcisnalem po kolei shift+1,2,3,4 czyli klawisze wyzwalajace eventy i nic ;(
--- Koniec cytatu ---

Przy wyjeździe ED72, powinniśmy otrzymać zezwolenie na wyjazd po 8 minutach od startu scenerii (jak jest to napisane w rozkładzie). Event ustawiający s10 dla ED72 jest wyzwalany po dojeździe EN57 z Karpic, w ten sposób nie musimy długo czekać na krzyżowanie na mijance. Jeżeli znowu nie będziesz się mógł doczekać na odjazd, to "podleć" do Karpic i sprawdź czy odjechał już EN57, bo nie wiem czy to kibel nie chce ruszyć, czy jest problem z wyzwalaniem wyjazdu dla EDeka. U mnie zawsze działało, choć czasem trzeba było czekać nieco ponad 10 minut.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej