Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (22/34) > >>

Krzysiek626:
Nie masz ED72, w innym wątku pisałeś że tworzysz trasę. Coś mi się wydaje że nic z tego nie będzie.

Damian92:
Mam ED72 przeciez :/

A odnosnie trasy to :
1. Mialem zamiar zrobić scenerie Bytom-Katowice ale nie było chetnych do pomocy
2. Wiec chciałem zrobić z kolegą Piotrkiem fikcyjną trase ale tez z tego nic niewyszlo
3. Wiec powrocilem do projektu Bytom-Katowice i raczej cos z tego bedzie bo znalazlem kilku ludzi ktorzy mi pomogą. Ale niewiem czemu w tym wątku pytasz o to czy robie trase ? :/

maciek_1988:
Witam trasa bardzo przyjemna ale wydaje mi sie ze znalazlem blad. Otoz na wyjezdzie w misji z ED72 mam s1 mimo czekania ok 10min. Wcisnalem po kolei shift+1,2,3,4 czyli klawisze wyzwalajace eventy i nic ;( Moze ktoś sprawdzi czy blad wystepuje takze u niego. Pozdrawiam.

EU07-483:
Potwierdzam - nie idzie. Ustawilem sobie przebieg recznie i dalej jakos poszlo. Tylko, że na pierwszej mijance EN57 nie wjezdza caly w peron i nie wyzwala eventów, ale jak sie S1 przejedzie to dalej jest OK

SiBiK:
Mi brakuje niektorych elementow trakcji ( w rzeczywistosci metalowe elementy laczace drut ze slupem:) ) Moglby ktos je podeslac albo wrzucioc na jakis serwer z gory dziekuje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej