Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukiwane materiały na model kabiny es64u4 (EU44)

<< < (5/8) > >>

carmel4a:
Niczego to nie zmienia. Dziękujemy za szczerość, ale na odbudowe zaufania i jakiekolwiek materiały będziesz musiał dłuugo poczekać.

Hirek:
Mogę poczekać :) bo wiem zrobiłem źle ale z maszyna nie ma to żadnego związku. Jak mi nie ufacie miejcie swoje zdanie. Ja tylko prosiłem o materiały a przyznałem się abyście nie bali się czegoś że jestem "złodziej" czy "zrobi tylko zamieszanie".

Sawi:
Ktoś kiedyś rzekł bardzo mądre i życiowe słowa zaufanie buduje się latami, a można przez głupotę szybko stracić. Cóż nie oceniam pożyjemy zobaczymy jakie ty wnioski z tego wyciągnąłeś czas pokaże. Co do samego procederu to nie ma znaczenia skąd kradłeś te modele, tylko że to robiłeś. Taki niesmak może ciągnąć się latami. Co do modelu husarza to wybrałeś sobie tzw ciężki kaliber. Mam od pewnego czasu model @Smejkla na warsztacie. Z tego co mi wiadomo jest w miarę wymiarowy. Boli mnie to, że wiele by szło zrobić, ale niestety w zasadzie wszystko obija się o czas. Jeśli go masz twórz jak najbardziej, a kto wie może z czasem to zaprocentuje.

Joachimowicz:
Ale zamiast bezczynnie czekać zawsze możesz zacząć coś tworzyć ze zdjęć, które są ogólnodostępne w temacie z w/w. Infrastruktury nigdy za wiele. Tym bardziej, że jakieś doświadczenie, o czym sam wspomniałeś, już masz.

Hirek:
To wezmę coś i zrobię może na początek jakąś infrastrukturę na pokaz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej