Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Poszukiwane materiały na model kabiny es64u4 (EU44)
MR6:
Strasznie naiwne podejście.
Hirek:
--- Cytat: Sawi w 01 Listopada 2018, 14:47:08 ---Nie wiem czemu, ale coś mi tu nie pasuje w tej układance. Mam jakieś takie dziwne przeczucie, że ten nick gdzieś już widziałem.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie z td2 kojarzysz - ukradlem wtedy modele ale to było te 5 miesięcy temu. Od czasu kiedy dostałem bana postanowiłem sobie już nie kraść modeli bo maszyna to ostatni sensowny symulator w jaki da się grać a bana tutaj nie chce
Hirek:
--- Cytat: Sawi w 01 Listopada 2018, 15:11:56 ---Chciałem, że tak powiem się osobiście przekonać jak jest.
--- Koniec cytatu ---
Bym coś serio wysłał ale dysk padł (2 miesiące temu) i to mówiłem a na nim były modele (własne nie te z neta kradzione)
RoboBatman:
IMHO jeżeli faktycznie @panmrherobrine kradłeś modele z MaSzyny do TD2 lub innych serwisów nie prosząc o zgodę ich autorów (poza licencją CC czy freeware), powinieneś dostać bana forever z miejsca (mam podejrzenie, że możesz dalej z kimś współpracować z ekipy TD2). Chyba że wykażesz sie czymś istotnym dla community MaSzyny to można przymknąć oko. Tymi słowami:
--- Kod: ---ukradlem wtedy modele ale to było te 5 miesięcy temu.
--- Koniec kodu ---
zawiązałeś sobie "wirtualny sznur" na szyję.
Hirek:
Nie z maszyny tylko z 3dwarehouse. Nie wypowiedzialem się dokładnie i pewno to będzie brzmiało dziwnie ale nie kradlem z maszyny bo nawet tego dekompilowac nie potrafię. Linki do tych modeli z 3dwarehouse pamiętam ale nie wyślę ich tutaj bo za linki warn
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej