Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
ST44 Nowy model
MM180904:
Witam. Jak idą prace i czy są jakieś opóźnienia ?
Sawi:
Obecnie czekam na poprawki wstępnych układów i jak je otrzymam ruszymy z tematem dalej.
Piotr93:
Na zachętę dla ciekawskich, żebyście nie zaśmiecali tematu "kiedy wyjdzie, a czy coś wiadomo" Robi się to się robi. (tekstura tego cuda, @fuji8)
Piotr93:
Podziękowania będą zapewne na końcu, ale na chwilę obecną, dzięki @Sawi-emu oraz @pawelandrzejnowinowski gagar nabiera pięknych kształtów.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poszukuje osoby chętnej do pomocy przy teksturach, obecnie mamy zrobione / w trakcje prac loki o numerach: ST44-313, ST44-700, ST44-282, ST44-1030. Chętni niech odezwą się do mnie na pw, czekamy tylko na ludzi którzy potrafią kleić, mają czas i nie zostawią nas na lodzie..
Sawi:
Dzięki Pjoter za otwarcie wątku. A więc do rzeczy, witam i zwracam się do was z prośbą o udostępnienie planów jeśli ktoś posiada lub pomierzenie czoła gagarina. Jest mi to potrzebne bym mógł skończyć model i pod nie dostosować. Proszę się o to już od jakiegoś czasu nieoficjalnie, ale bez rezultatu, więc ostatecznie postanowiłem napisać o tym oficjalnie. Im szybciej to dostanę tym szybciej będę mógł skończyć model. Póki co mam ustawione jako plane tzw pkt pomiarowe i na ich podstawie będę poprawiał zapewne dach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej