Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina ET21
EP08_015:
--- Cytuj ---W niektórych maszynach jest a w niektórych nie ma. Podkucia w oknach będą prezentowany screen nie jest zdjęicem gotowej kabiny tylko jednego z etapów budowy
--- Koniec cytatu ---
No to możesz mi taką kabine pokazać? Ja nie pamietam ani jednej etki co tego nie miała. Nawet 001 to ma.
Pozatym może pokazesz nam screna z ostatnich etapow produkcji tej kabinki? Z chęcią porownam ją ze zdjęciem autentycznej kabiny.
Daro:
Chciałbym się dowiedziecć jak tam prace nad tą kabiną bo od pewnego czasu to cichow tym wątku, czyżby twórcom brakło chęci czy moze motywacji?
PEKAP:
Dwie wersje kabiny są ukończone. Trwają prace nad ukończeniem trzeciej wersji. Kabiny najprawdopodobniej ukażą się dopiero w Maszynie 2.
Helmutt:
--- Cytat: "PEKAP" ---Dwie wersje kabiny są ukończone. Trwają prace nad ukończeniem trzeciej wersji. Kabiny najprawdopodobniej ukażą się dopiero w Maszynie 2.
--- Koniec cytatu ---
A może by tak z jedną z nich wrzucić dla Maszyny 1? Sądzę, że nie tylko ja chętnie pojeździłbym ET21, a wpychanie tam kabiny od EU07 to kiepski pomysł...
PEKAP:
--- Cytat: "Helmutt" ---A może by tak z jedną z nich wrzucić dla Maszyny 1? Sądzę, że nie tylko ja chętnie pojeździłbym ET21, a wpychanie tam kabiny od EU07 to kiepski pomysł...
--- Koniec cytatu ---
Już są wszystkie wersje ukończone. Teraz wystarczy cierpliwie czekać i może coś będzie z kabin w obecnej Maszynie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej